Speltips: Gulbis - Haase

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-02-12 10:00
Land: Holland
Liga: ATP - Rotterdam
Odds: 1,82
Tips: Gulbis
Underlaget i Rotterdam är svinslött. Det har inte alltid varit så och irritationen från spelarna är påtaglig. Stakhovsky var skogstokig och totalsågade turneringen efter sin förlust. P-H Mathieu som var skyltad som en outsider i turneringen åkte på pumpen direkt mot en formsvag Klizan och Viola lyckades slå Granollers - mycket tack vare att han var inspelad på underlaget.

Det måste Gulbis också vara. Han klarade kvalet genom att slå en annars hardcourt-stark Tobias Kamke och ovannämnda Stakhovsky - utan att tappa ett set. Stakhovsky sa efteråt att han tyckte att underlaget inte var passande för en 500-turnering och att han inte var mentalt förberedd efter kvartsfinalen i Montpellier där han sumpade matchbollar mot Jarkko Nieminen.

Om vi ändå pratar om mentala förberedelser så är det absolut inte omöjligt att Robin Haase ställer ut skorna imorgon. Sjukt vad många gånger man sett honom nå final veckan innan för att sedan ta en vilovecka. Han fick ju dessutom en ordentlig hjälp av lottningen. Där han fick möta Veic (126), Petzschner (122) (som tvingats kvala in) och en sanslöst formsvag Klizan som hade sex raka förluster, innan Melzer satte stopp. Samma Melzer som blev totalkrossad i finalen.

Innan ATP-Montpellier hade Haase åkt i första rundan i nio av elva raka ATP-turneringar. De resterande två rök han i matchen efter. Han samlar sina poäng under grussäsongen och allt annat ses som bonus.

Jag kan inte ens komma ihåg när Robin Haase presterande inomhus senast. För att slå Veic, Petzschner och Klizan i Montpellier är INTE att prestera. Då är Gulbis kvalbedrift egentligen en större prestation. Vi får gå tillbaka till 2010 när holländaren slog Isner inomhus - och då hade Isner knappt slagit igenom.

Jag har stora förhoppningar på Gulbis. Jag tror stenhårt på att han kommer tillbaka till topp50 och han har varit bra på sistone. I CH-Eckental nådde han final, I CH-Heilbronn förlorade han mot indoor-specialisten P-H Mathieu efter tiebreak i tredje och i Bergamo rök han i första omgången mot Michal Przysiezny som var en ordentlig underskattning. Polacken vann sedan hela turneringen.

Sammantaget: 1,82 på Gulbis är väldigt fint. Samma spel finns hos bet365 till 1,80 och går så klart också bra att spela.
  Gulbis - Haase
Spela på Speltips Gulbis - Haase
Poldan - 11 Februari 2013 - 15:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
PeterPistol - 2013-02-11 21:45

Står fortfarande i 1,82 på Betsson.

Poldan - 2013-02-11 18:55

Hmm, njaa.. det är väl på gränsen. Hade inte skrivit reken om Gulbis fanns till 1,60. Men jag tror att han vinner.

Slamtilt - 2013-02-11 18:31

nere i 1,66 nu, fortfarande spelvärt???


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:20  Boul/Lave - Baci/Picco
Bordtennis - Challenger tour - Bou/Lav hcp -1.5
1.90
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming