Speltips

Speltips Tampa Bay Lightnings - Montreal Canadiens

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-02-13 01:00 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightnings - Montreal Canadiens
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.25 Speltips: 1
2013-02-13 01:00 Tampa Bay Lightnings - Montreal Canadiens 1 2.25 nhlpojken

Min första rek här på ROK. och också min första offentliga !
Utifrån användarnamnet har ni också svaret på vad mina rekar kommer innehålla:
klubba puck skridskor och förhoppningsvis en del mål, vilket jag hoppas kommer bli ett lyckad projekt.

Är inte helt lost i bettingvärlden, men har valt att vara åskådare en längre period.


Kvällens match:


TAMPA BAY

Har inledningsvis spelat "Tampa hockey", blandat fina insatser med betydligt sämre.
Man har helt klart vissat upp ett betydligt bättre spel hemma med raden 5 0 1, vilket delvis bygger mitt spel för natten. Är ett erkänt starkt offensivt lag som ofta gör och släpper in en del puckar. Stor vikt ligger givetvis i en fungerande Stamkos,St Louis(ass-generalen) och även Lecavalier.
Laget har förvisso fyra raka förluster, varav 3 är borta. Men så nu efter 8 dagars väntan på ny hemmamatch är det åter dags och jag har en god känsla.
Malone är day-to-day, men testas sent vilket givetvis lyfter spelet ännu mer då han är en viktig pusselbit i laget. Intressant är också det att Tampa Bay har ett bättre PP, bättre PK och man tar också mindre utvisningar än Montreal.
Visst, det är tidigt in i säsongen, men Montreal kommer aldrig att sluta högre upp i de förstnämnda kategorierna än Tampa.

Tittar vi på motståndarlaget Montreal, så har man endast spelat 3/11 inledande matcherna borta. Man kommer till spel efter en katastrofmatch mot Toronto(0-6) och har innan dess ytterliggare två förluster i babaget. Som sagt 0-6 hemma, och därefter packa resan för att besöka Tampa. På förhand låter det som en misslyckad kombination. Klyschan revanschsuget, är inget jag följer den här natten.
Säsongen är som sagt precis påbörjad, men Canadiens har med all rätt fått en tankeställare som kan sitta i både en två OCH tre dagar.

Nej, offensiven som hemmalaget besitter och en efterlängtad hemmamatch
talar för, och även den lilla detalj att Monty kommer från en blytung hemmatorsk som kan vara början på en betydligt längre "loosing streak"

linan tycker jag är generös och felsatt, då jag hade ansett 2.10 vara en mer rimlig oddsättning här. Vi tackar för den, och jobbar in nattens batalj

/NhlbpojkenEDITERAD 2013-02-12 23.19:45

nhlpojken - 12 Februari, 2013, 23:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!