Speltips

Speltips Real M - Man.U

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-13 20:45 Spela här

Speltips Real M - Man.U
Land: Champ. L Liga: Champ. L
Odds: 2,40/5,50 Speltips: x2 / 2
2013-02-13 20:45 Real M - Man.U x2 / 2 2,40/5,50 malisa

Hej !

Skriver nästan aldrig rekar , men läser sidan flera gånger om dan och kan lägga nån kommentar här och där, men idag kan jag inte låta bli att försöka .
Vi får altså 5,50 !!! på att united vinner på bernabeu ikväll och ännu mer lockande nästan 2,5 gånger insatsen att dom spelar minst oavgjort , helt osannolikt bra om ni frågar mig.
Som spelare måste man va påläst, följa magkänsla osv men viktigast är nog SPELVÄRDE och den är verkligen riktig,riktig bra med dom oddsen som dom erbjuder.

Visst , de är alltid så att Ronaldo & co är favoriter på hemmaplan men 1,6 mot riktig,riktig bra United fylld av självförtroende och med alla friska är nästan skämt , återigen enligt personlig uppfattning.
Med Vidic där bak, Cleverly och Carrick som arbetare och Valencia och Rooney som hjälper nåt kopiöst i försvararbetet kan de bli ganska trångt för Reals lirare att skapa de trycket i anfallet som dom vill och lever på . Och så fort dom tappar bollen så händer de saker direkt med RvP och Kagawa (om han nu startar) framåt för dom röda.
Jag skulle kunna skriva hundra rader med fotbolls taktik och mina funderingar men de tänker jag inte besvära er med men liret kommer att lämnas med glädje och jag tror att United har VÄLDIGT bra chans att åka hem obesegrad ikväll.

Lycka till !


malisa - 13 Februari, 2013, 16:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2013-02-13 20:39:44

Självklart, nästa gång skriver jag lite bredare rek med mera fakta och funderingar.
Lycka till med ditt spel iaf.



Larsone - 2013-02-13 19:36:15

Jag skulle gärna bli "besvärad" av dina hundra rader med fotbolls-taktik för det har du ju knappt skrivit något om. Vad med Real, deras spelare? Tycker heller inte Real lever på att ha tryck i anfallet. Känns mer som Real tar sin tid, stort bollinnehav och väntar i sina chanser så även om det är trångt för anfallarna ska nog Real hitta ett par luckor ändå.