Nu raderades den långa texten jag nyss hade skrivit så nu sammanfattar jag den.

Redwings ger 2.3 rak inatt hemma mot Blues och det är mycket fint.

Redwings har 3 raka segrar, och alla dessa har kommit efter ordinarie tid. Redwings har 5 segrar på sina 7 hemmamatch i år. Totalt har man 7 segrar, 5 förluster varav en har kommit på övertid. Efter en knakig start har ett av NHLs bästa hemmalag verkligen kommit igång. Förra året hade dom en streak på 23 raka hemmasegrar, och då måste man självklart klassas som ett av ligans bästa hemmalag. Senaste två hemmamatcherna har slutat med 2-1 seger och 3-2 seger under ordinarie tid. Idag startar ordinarie målvakten Jimmy Howard som har inlett okej och har 90% i räddningsprocent. Redwings blir bara bättre och bättre och trots att Lidas har gått i pension så visar Redwings att dom blir att räkna med i år.

Blues däremot har gått fantastiskt dåligt på sistonde. Laget som hade ligans bästa defensiv förra året har nästan blivit ett av de sämsta lagen i ligan defensivt i år. Som extra salt i såren är inte Halak så frisk som man trodde, och han kommer inte till spel idag. Då Elliot inte har presterat så bra som man hoppas plockar man nu upp AHLmålvakten Jake Allen som gör sin NHL-debut som starter. Blues har horribla 5 raka förluster, och under dessa förluster har man släppt in följande antal mål. 4,5,5,6,5 under ordinare tid och detta måste ses som en katastrof. Under dessa 5 raka förluster har marginalen varit följande i antal mål. 3, 1 (efter straffar), 4, 5 och 2 (mot just Redwings). Med andra ord har Blues inte haft en jalle i 4 av 5 matcher och inatt tror jag på något liknande. Blues har 6 segrar och 6 förluster i år ( en i övertid) och inatt tror jag 7e förlusten kommer.

Inbördes möten denna säsong har slutat enligt följande:
2013-02-08 01:00 St. Louis Blues - Detroit Red Wings 1-5

2013-02-02 00:30 Detroit Red Wings - St. Louis Blues 5-3

2013-01-20 01:00 St. Louis Blues - Detroit Red Wings 6-0 (Säsongsinledningen)

Efter Redwings katastrofa inledning på säsongen då man i första matchen fick spö med 6-0 så har de visat vilka som är det bättre laget.

Ska också tillägga att båda lagen har mött LA Kings i sina senaste match.

I söndags kväll vann Redwings med 3-2 efter en galen sista minut då Blues han med att kvittera med 53 sekunder kvar för att sedan åka på ett i baken med 3 sekunder och i då förlora matchen.

I måndags natt blev Blues utspelade av Kings och slutresultatet skrevs till 4-1 till LA Kings som inte alls kommit upp i samma nivå i år som förra året.

Enligt mig borde raka segern ge runt 1.70, och det är exakt vad ML ger.

Jag spelar Raka segern tungt (3/4) och även en liten summa på Redwings -1.5 till 3.30

Eftersom det är NHL och allt kan hända så blir detta inget maxbet från min sida, men detta är så när man kan komma i mina ögon.

Tror på 4-1 till Redwings!

Kommentera gärna vid synpunkter eller rygg.
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip