Speltips

Speltips Zenit ST Petersburg-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-13 18:00 Spela här

Speltips Zenit ST Petersburg-Liverpool
Land: Land Liga: Europa Leauge
Odds: 2,30 Speltips: 1
2013-02-13 18:00 Zenit ST Petersburg-Liverpool 1 2,30 mhagerman365

Ska testa mig på min första rek. Jag vann i helgen och även under kvällens cl matcher då jag hade X i Real-United och resultatet 2-2 i Shaktar-Dortmund. Den sistnämnda matchen gick in med en hel del tur men det känns som att flytet är på min sida för tillfället. 50 kr insatts och ett odds på mer än 50 gånger pengarna fick mig att bli lycklig under kvällen.
MEN detta ska jag inte dra över er alla nu. Min rek handlar om matchen Zenit-Liverpool. En öppen match som egentligen kan sluta hur som helst men med oddset på 2,30 på bet365 så måste denna testas.
Alla vet hur svårt det är att möta ryska lag på bortaplan. Där kan vem som helst tappa (Barcelona lyckades bara få 1-1 mot CSKA borta förra året om jag inte minns fel).
Liverpool är ett lag som både blandar och ger. Först oavgjort borta mot både Arsenal och City för att sen förlora hemma mot WBA med 0-2. Denna matchen ägde Liverpool men man måste göra mål vilket dem inte mäktade med mot ett formsvagt WBA. Nu ska man åka till Ryssland och möta ett Zenit, 3a i ligan, som i måndags spelade 1-1 hemma mot 2an Anzhi. Om jag inte är helt fel på det så har båda lagen sina stora målskyttar med, Kerzhakov med 10 mål på 15 matcher för Zenit och Suarez med 17 mål på 25 matcher för Liverpool.
I Ryssland vinner sällan bortalagen i Europasammanhang och jag tror absolut inte att Liverpool mäktar med en vinst här. Jag tror inte heller att det blir en överlägsen seger men 1-0 eller 2-1 känns trolig då Liverpool inte är uträknade inför returen.

Rygga, om ni vågar på detta lite riskfyllda spel.

mhagerman365 - 14 Februari, 2013, 00:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!