Upp och ner som väntat i träningsmatchresultaten fast har ändå varje gång haft en bra känsla för rekarna. Första plumpen tyckte jag ändå var igår när GAIS inte lyckades få ett kryss med sig mot Örgryte. Enligt rapporterna ganska rättvist resultat men ändå, va f-n stå upp mot ett lag i samma serie måste man väl kunna begära! 2500 personer vid sidlinjen är inte dåligt och snacka om inspirerande kan man tycka.

Dagens match som jag tänkt ta upp som rek är Öster - Kristianstad inomhus i Tipshallen. Dels för att det är bra spelvärde i Öster och dels för att de stora grabbarna har skickat ut ett bonnagäng som undertecknad representerar utomhus istället för den sköna miljön inomhus i hallen. Men hoppas att det blir polletter in istället på kontot då springer jag gärna runt lite i kylan.

Östers startelva från höger:
Nadj - Wihlborg, Robledo, Vasilj, Bojent - Pavey, Persson, Elvby, Zlojutro - Velic, Söderberg

Viktig spelare som fortfarande cyklar på gymmet är Pablo Piones -Arce. Men Öster har alternativ och det ser helt klart intressant ut. Dom måste kunna spela ihop ett lag nu för det börjar dra ihop sig till tävlingsmatcherna i Svenska Cupen.

Kristianstad skickar följande trupp:
Målvakter: Mirza Selimovic, Henrik Olsson.
Försvarare: Andreas Wrele, Linus Johansson, Nick Andersen, Andreas Johansson.
Mittfältare: Henrik Fribrock, Kelechi Omeonu, Emanuel Svensson, Eldin Karisik, Simon Thoresson, Momma Al Farhan, Christoffer Ekelund, Nahom Girmai,
Anfallare: Anton Henningsson, Fabian Gustafsson, Niclas Svensson, Sebastian Zambrano.

Skiljer två divisioner mellan lagen och detta är Kristianstads första match plus att dom spelar borta i en hall som Öster känner till riktigt bra. Så bara dom argumenten talar starkt för Öster. Jag har inte hittat något bra odds här ännu men ibland dyker det upp en timma innan på någon väl vald bettingsida. Runt 1,50 borde det komma ut och det är spelvärt om inte som singel så i någon bra dubbel med goa Europe league matcher.
Finns just nu till 1,35 på en del mindre bolag.
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip