Speltips

Speltips Arsenal - Blackburn

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-16 15:00 Spela här

Speltips Arsenal - Blackburn
Land: England Liga: FA-Cupen
Odds: 3.75 Speltips: X2
2013-02-16 15:00 Arsenal - Blackburn X2 3.75 koopii

Första Reken och Analysen satt som en Smäck till oddsen 1.90.

Kikade igenom lite tänkbara odds till helgens FA-Cup omgång och fastnade direkt vid ett. Att X2 mellan Arsenal och Blackburn står i 3.75 är för högt enligt mig. Men man ska absolut inte klaga.

Analysen;

Två lag som har en bra form. Arsenal : V-V-O-V-V de senaste 5 matcherna. Blackburn: O-V-V-V-O de senaste fem matcherna.

Arsenal som har en otroligt viktig match Hemma mot Bayern Munchen på Tisdag kommer troligtvis lufta truppen. Spelare som Wilshere , Arteta, Verlmaelen och Walcott kommer troligtvis vilas. Fyra spelare som jag tycker har varit otroligt viktiga denna säsongen. Att Wenger ändå kommer satsa på cupen vet vi alla då det är just den cupen som ligger närmast tillhands när det gäller att vinna något i år. Men att få ett omspel tror jag båda partnerna skulle vara otroligt nöjda över. Så ett kryss ligger nära tillhands.

Blackburn däremot som började sin säsong otroligt knackigt. Ett lag som jag var trodde väldigt mycket på innan säsongen. Dem har just nu det flytet som dem saknade i början av säsongen och för dem vore ett omspel guld värt. Sen att dem har två otroligt vassa anfallare ; Jordan Rhodes och D.J Campbell i form gör inte spelet mindre spelvärt. Jag tror dessa två herrar kan ställa till det ordentligt hos redan nu stökiga Arsenal försvaret.


Jag går emot mitt hjärta där Arsenal ligger varmt om och tror på ett omspel med viss varning för att det kan bli 1-2 mot slutminuterna som hade varit så klassiskt Arsenal när det gäller Alla Cuper.

Så rygga om ni känner en viss känsla för det otroligt höga oddset.

Lycka till!

koopii - 14 Februari, 2013, 23:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2013-02-16 13:59:17

Jordan Rhodes får nog ställa till det ordentligt själv då DJ Campbell är cupstängd. Rhodes är alltid farlig men kanske agerar lite försiktigt nu när han spelar med skyddsmask (pga näsfraktur). Dock sant att Arsenal kanske vilar Thomas Vermaelen och Jack Wilshere då de är lite småskadade.

koopii - 2013-02-15 14:34:32

Eftersom att dem har en sån otroligt viktig hemmamatch på tisdag så vore väl det helt okej med ett omspel med en halv taskig trupp?!

Och sen få omspelet på en bättre dag då det finns tillfälle att lägga all kraft på just den matchen. Men jag förstår precis vad du menar.

fatboyflex - 2013-02-15 12:31:09

"Men att få ett omspel tror jag båda partnerna skulle vara otroligt nöjda över."

Att Arsenal, på hemmaplan mot Blackburn, skulle vara OTROLIGT nöjda med omspel är rätt sjukt att påstå. Däremot finns det risk för att Gunners klantar till det med tanke på rotering och fokus på tisdagen...