Speltips Paderborn-Erzgebirge Aue

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-15 18:00
Land: Tyskland
Liga: 2.Bundesliga
Odds: 3,60
Speltips: Aue
Spela på Speltips Paderborn-Erzgebirge Aue
Börja spela här
Spela på Aue
Ligaelvan Paderborn tar emot ligatolvan Erzgebirge Aue i ett mittenmöte som på förhand ser jämnt ut och med tanke att hemmalaget har en del defensiva avbräck tycker jag tvåan är värd ett litet chansspel.

Paderborn hade marginalerna - och även en del avgörande domslut - med sig i senaste matchen mot Ingolstadt och bör inte övervärderas på den vinsten, som var lagets första ligaseger sedan i november.
Man dras sedan en tid tillbaka med en del skador och ordinarie försvararna Gulde och Wemmer är fortsatt borta liksom mittfältsduon Zeitz och Ornatelli. Därtill har man ett nytt tungt avbräck nu då försvarskuggen Strohdiek är avstängd och den förväntade backlinjen i kväll ser sårbar ut.

Preliminär startelva
Lück - Demme, Ziegler, Feisthammel, Bertels - Meha, Krösche, Vrancic, Brückner - Saglik, Kachunga

Erzgebirge Aue var blekt i förlusten mot FSV Frankfurt senast men man stod upp bra mot 1.FC Köln innan dess och laget visade att man har hög kapacitet när allt stämmer i flera matcher under höstsäsongen.
Aue saknar skadade kvartetten Savran, Rau, Miatke och Kern med det är inget nytt och tränaren Baumann kan mönstra sin ordinarie elva.

Preliminär startelva
Männel - Schlitte, Paulus, Nickenig, Klingbeil - Pezzoni, Höfler - F. Müller, M. Fink, Hochscheidt - Sylvestr

Jag tycker att det skiljer mindre i grunden mellan dessa lag än vad oddsen antyder och dessutom är Paderborn defensivt försvagat så 3,60 på tvåan hos Bwin känns spelvärt.
Spela på Paderborn-Erzgebirge Aue hos Bwin
Kallberg - 15 Februari 2013 - 03:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kallberg - 2013-02-15 15:13

Pettson: Med Paderborns vintersatsning menar du Saglik och Kachunga? Jo visst, de har ju fått en bra start där. Hur som helst en öppen match i kväll och för högt odds på tvåan tycker jag.

Pettson - 2013-02-15 11:09

Tycker dock att du kunde nämnt paderb satsning under vinteruppehåll, jag spelade fci senast då jag inte trodde nyförrv skulle påverka. Tror på X!

Pettson - 2013-02-15 11:07

Kul för paderb att deras värvningar lyckats, av den anledning vågar jag inte... Lycka till här!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: