Speltips

Speltips Oldham-Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-16 19:00 Spela här

Speltips Oldham-Everton
Land: England Liga: FA Cupen
Odds: 1.95 Speltips: 2 -1.5
2013-02-16 19:00 Oldham-Everton 2 -1.5 1.95 RalleArvid

Everton är titelhungrande. En anrik förening i det senare skedet av en anrik turnering med många spelare samt en manager som är väl införstådda med magin och betydelsen av FA-cupen. Tyvärr (måste jag säga då jag finner klubben sympatisk) verkar det som det kanske inte heller i år kommer bära mot någon fjärdeplats i ligan för Everton trots en magisk start på ligan. Vad kan då passa bättre än att få chansen att spela en FA cup-final på Wembley?

Oldham ligger på nedflyttningsplats i Englands tredjedivision, sorgligt eller bara förståeligt, jag vet inte, men faktum är att vad som kunde ha varit en stor höjdpunkt i klubbens historia och en magisk eftermiddag inför hemmafansen nu har förvandlats till något som enligt alla regler och all logik bör vara nedprioriterat.

Att klara sig kvar i League 1 är viktigare än att försöka avancera till nästa runda av FA-cupen (där man förmodligen ändå inte har någon chans). Man måste fokusera helt och hållet på ligan och om man hade en minimal teoretisk chans att greja ett omspel mot Everton om man legat på säker mark i ligan så skulle jag reducera den minimala chansen till ingen chans alls nu.

Everton imponerade i en liknande drabbning likt den som väntar dem nu då man på en bedrövlig gräsmatta förintade Cheltenham och vann borta med hela 5-1, laget och spelarna är i grunden inte på något sätt av den natur som gör att man tenderar att underskatta något lag bara för att motståndarna inte har lika stora lönecheckar vilket andra lag stundom gör.

Oldham skrällde senast i en episk drabbning men där Liverpool var oerhört bleka, innan dess har man faktiskt inte skrällt någon gång utan man har haft en tämligen komfortabel lottning, Everton har visat sig vara stabila både i cupen och i ligan genomgående hela säsongen och då jag förväntar mig en professionell och motiverad inställning från de blåklädda spelarna imorgon ser jag inget som talar för något annat än en tydlig seger.

Mitt lördagsspel härifrån England får bli Everton att vinna med minst två mål. Det spelet finns till 1.95 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 Februari, 2013, 13:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-02-16 12:05:24

Det enda jag tror om Millwall är att det kommer bli den stökigaste matchen för Engelsk polis på 25-30 år.

woland - 2013-02-16 10:00:16

Rygg. Vad tror ni om Millwall?

Jonas O. - 2013-02-16 08:30:40

Oldham minns man från förr. Var väl uppe tom i högsta? Tar rygg på denna.