Helsingborg mot danska ligasexan AGF nere i Portugal. Danskarna är ett av inhemska ligans målgladaste gäng och snittar tredje mest mål framåt i ligan efter FCK och Nordsjaelland. Man har spelat 4 träningsmatcher sedan ligan tog uppehåll och vunnit två av dom, mot Viborg och lokalderbyt mot Aarhus Framed, senast åkte man på en 0-1 torsk mot Elfsborg. Helsingborg har mött Odense (Som MFF nyss besegrade med 3-1!) där man förlorade med 1-0 och nu senaste 1-1 mot Midtjylland. Jag tycker, utan att hata på Helsingborg att man är försvagat jämfört med senaste året. Anledningen stavas Nikola Djurdjic som dragit till Tyskland. Nu har man oprövade Robin Simovic, som ska göra målen. Pass på den lösningen.

Helsingborg ställer preliminärt upp med

Pär Hansson
Emil Krafth, Peter Larsson, Jesper Björkman, Erlend Hanstveit -
Ardian Gashi, Loret Sadiku -
Mattias Lindström, Elias Andersson, David Accam
Robin Simovic.

Ingen May heller, och än en gång, utan att hata på Helsingborg. Det känns inte alls skrämmande. Förvånar mig inte om Helsingborg går mållösa, och då är hälften vunnet för spelet.

Steffen Rasmussen

Arthur Sorin - Jens Jà¸nsson - Anders Kure - Mikkel Kirkeskov

David Devdariani - Hjalte Nà¸rregaard - Kasper Povlsen - Osama Akharraz

Davit Skhirtladze - Mate Vatsadze

Mittfältarna Sloth och Petersen vilas, men utan att ha för mycket koll, statistiskt sett så är det ett fullgott lag ändå. Helsingborg har ett par matcher kvar till allsvensk matchform och jag tror man får svårt att vinna idag, 0-2/1-3 luktar det lång väg.

Spelar 5/10 på AGF Dnb

Rygga på min risk!

This is the stats tab
This is the post tip