Speltips

Speltips Arbroath–Brechin

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-16 16:00 Spela här

Speltips Arbroath–Brechin
Land: Skottland Liga: Second Division
Odds: 1,60 Speltips: Över 2,5
2013-02-16 16:00 Arbroath–Brechin Över 2,5 1,60 BSvensson

Kul streckstridsmöte om playoffplatserna i skotska Second Division där ligafyran Arbroath tar sig an ligatrean och lokalrivalerna Brechin på Gayfield Park. Lagen ligger också i topp vad gäller över/under-statistiken i serien med endast Forfar Athletic före sig med ansenliga 3,41 respektive 3,63 genererade mål per match.

Några inte fullt lika målrika matcher på senare tid för Arbroath talar emot men enligt rapporterna har det främst handlat mer om missade chanser än att man plötsligt fått för sig att spela försiktigt. Gästerna har fått flera matcher inställda men kommer med strålande resultat i ryggen och 4,2 mål i snitt de senaste fem matcherna.

Lagen har drabbats samman två gånger hittills den här säsongen med resultaten 3–1 och 3–2 till hemmalaget. Fjolårssäsongens fyra möten gav fjorton mål (3,5 mål/match). Chanserna för en ny målkavalkad är som det ser ut ganska stora igen.

På skadefronten är hemmalagets rutinerade kapten och innerback Malcolm tveksam till spel och 19-åringen Travis kan behöva rycka in i backlinjen igen. Gästerna kommer efter en längre tids spelledighet med en skadefri trupp.

Oddsen för överspel är inte våldsamt upphetsande. Tycker med de här förutsättningarna ändå att det är fullt gångbart och siktar in mig på över 2,5 mål till 1,60 hos Bwin .

BSvensson - 15 Februari, 2013, 21:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!