Speltips Arbroath-Brechin

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-16 16:00
Land: Skottland
Liga: Second Division
Odds: 1,60
Speltips: Över 2,5
Spela på Speltips Arbroath-Brechin
Börja spela här
Spela på Över 2,5
Kul streckstridsmöte om playoffplatserna i skotska Second Division där ligafyran Arbroath tar sig an ligatrean och lokalrivalerna Brechin på Gayfield Park. Lagen ligger också i topp vad gäller över/under-statistiken i serien med endast Forfar Athletic före sig med ansenliga 3,41 respektive 3,63 genererade mål per match.

Några inte fullt lika målrika matcher på senare tid för Arbroath talar emot men enligt rapporterna har det främst handlat mer om missade chanser än att man plötsligt fått för sig att spela försiktigt. Gästerna har fått flera matcher inställda men kommer med strålande resultat i ryggen och 4,2 mål i snitt de senaste fem matcherna.

Lagen har drabbats samman två gånger hittills den här säsongen med resultaten 3-1 och 3-2 till hemmalaget. Fjolårssäsongens fyra möten gav fjorton mål (3,5 mål/match). Chanserna för en ny målkavalkad är som det ser ut ganska stora igen.

På skadefronten är hemmalagets rutinerade kapten och innerback Malcolm tveksam till spel och 19-åringen Travis kan behöva rycka in i backlinjen igen. Gästerna kommer efter en längre tids spelledighet med en skadefri trupp.

Oddsen för överspel är inte våldsamt upphetsande. Tycker med de här förutsättningarna ändå att det är fullt gångbart och siktar in mig på över 2,5 mål till 1,60 hos Bwin.
Spela på Arbroath-Brechin hos Bwin
BSvensson - 15 Februari 2013 - 21:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: