Speltips

Speltips Bayer Leverkusen vs Augsburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-16 15:30 Spela här

Speltips Bayer Leverkusen vs Augsburg
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2.10 Speltips: Leverkusen mål i båda
2013-02-16 15:30 Bayer Leverkusen vs Augsburg Leverkusen mål i båda 2.10 DrDennis


Cl jagande Bayer Leverkusen tar emot 17e placerade Augsburg på lördag. Ett revanschsuget Leverkusen som de 3 senaste matcherna missat 3 st 3 poängare, samt förlorat i Europa League hemma mot Benfica i torsdags.

Freiburg-Leverkusen 0-0
Leverkusen-Dortmund 2-3
Gladbach-Leverkusen 3-3

Bayer Leverkusen ligger i nuläget på en 3e plats, 1 poäng bakom Dortmund, och 1 poäng före Frankfurt, så det är tight i toppen, undantag Bayern Munchen som redan vunnit ligan imprincip, så nu gäller det att sluta så högt upp som möjligt, för att nå en direktplats till CL

Mål, undantag Freiburg borta, kan man göra. Och för ett lag som jagar en cl plats till nästa års upplaga, kan man inte tappa mera poäng... för det finns hungriga lag tätt bakom. Man måste alltså studsa tillbaka, och nu har man chansen inför hemma publiken en härllig februari eftermiddag. Då passar det väl rätt bra att göra mål i båda halvlekarna hemma mot Augsburg?

Augsburg har faktiskt tagit poäng i alla sina 5 senaste matcher, 1 vinst och 4 x, så formen för ett bottenlag som Augsburg är det inget fel på för tillfället, men jag tror dippen kommer nu på lördag. Augsburgs bortafacit lyder 1-4-5 med en målsklillnad på 9-17

Det är hemma på Bay Arena Leverkusen är som starkast. Man har bara inkasserat 1 förlust i ligan iår, den kom mot dortmund, där vart det 2-3. 7 vinster och 2 oavgjorda. Man har gjort 21 mål och släppt in 9. Borta har man varit helt ok iår, men det råder inga tvivel om att hemma trivs man bäst.

Läget i lagen då

Bayer Leverkusen har en helt ordinarie trupp till dagens match. Klubbens interna top 3 skytteliga ser ut såhär

Kießling 14
G. Castro 6
A. Schürrle 6

Augsburg har 2 skador på Ronny Philip och Paul Verhaegh

Jag tror att Leverkusen snabbt kommer skaffa sig ett övertag i matchen då man vet att tappar man poäng här kan man tappa 3e platsen. Man vill nog också försöka betala tillbaka lite till fansen efter de senaste matcherna, och hur gör man det? Jo, man gör mål och vinner matchen! En extra boost kan också vara att laget som ligger 4a, Frankfurt, möter 2an Dortmund på bortaplan senare på kvällen, där förmodligen Dortmund kommer gå som segrare, vilket skulle betyda att man gör ett litet ryck till ett 4 poängs försprång. Det skulle sitta jätte fint för Leverkusens del. Men då måste man fram. Som sagt, målformen är det inget fel på för Leverkusens del. Även fast Augsburg lyckats bra defensivt de senaste matcherna så tror jag inte man kan stå emot ett hungrigt Leverkusen mer än 30 minuter, sen borde första målet komma, om än inte tidigare! För hemmaplan är ju som sagt Leverkusens grej. Gör man ett mål i första, så gör man ett mål i andra.. ingen garanti, men jag tror verkligen det. Man har en vass offensiv som bör trycka in minst 2 på jumbon. 1 i vardera får vi hoppas på.

Spelet lyder alltså Leverkusen gör mål i båda halvlekarna till 2.10 @ bet365

Lycka till om ni hakar på!

DrDennis - 16 Februari, 2013, 02:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DrDennis - 2013-02-16 15:13:30

Tack Jonas! Är du med på den här?

Jonas O. - 2013-02-16 08:29:44

DrDennis: bra REK!