Speltips

Speltips Lopp 5 och 7

Sport: Trav Spelstopp: 2013-02-16 14:30 Spela här

Speltips Lopp 5 och 7
Land: Sverige Liga: v75
Odds: 1.70+3.20 Speltips: h2h 2 stycken
2013-02-16 14:30 Lopp 5 och 7 h2h 2 stycken 1.70+3.20 Mitchx


V75 finaler och lägena avgör än mer än vanligt, då hästarna som tagit sig till finalerna är jämnare än i försöken. Jag har 2 stycken h2h spel som jag rekommenderar på bet365 .

Spel 1 i första v75 avdelningen(lopp5) rekommenderar jag en medelslant på till fint överodds.
Royal Meo att komma före Traveling Man samt Sandringham Hanover
Odds:3.20

Från spår 2 har denna startsnabba häst en utmärkt chans att sätta sig i bra slagläge direkt. Neo har kommit topp 3 på distansen i 4 av de 4 senaste loppen och näst senast från spår 2 när Sandringham hade
spår 3 så var Neo före i mål ändå betalar Sandringham 1.90 i denna trippelh2h. Det tycker jag är fel, men de tär baserar på att han har läge för ledning med framspår. Man kan dock läsa sig till att
får han ledningen så släpper han till favoriten och Neo kommer laddas så jag tror att bet365 har satt oddsen fel.

Ett dåligt spår på Traveling Man(spår 11) som jag inte håller särskilt högt gör att jag räknar bort honom från tätstriden , vilket gör spelet till en vanlig h2h och därmed är oddset 3.20 på Royal Neo mycket mycket bra. Det föreligger ingen direkt galopprisk bland någon av hästarna så vi kan spekulera kring positioner lite enklare.

Royal Neo visar form och har lottats till ett perfekt läge. Spelarna har nonchalerat hästen totalt och är enbart spelad till 1 % i nuläget på V75.

Som jag läser loppet blir det antingen ledningen(och släpp till Mr Piccolit) eller andra par ytter efter att New Line tagit över dödens och därmed givet en utmärkt rygg för Neo.
Blir det rygg på Mr Piccolit så kommer det bli 3:e inner för Sandringham och därmed jättefördel Neo. Blir det andra par ytter så är det bra chans för då sitter Sandringham högst troligt i ryggen på Mr piccolit och kan därmed tom fastna.
Neo trivs på Solvalla så att loppet körs där är inget negativt. Daniel Olsson har kört honom på sistone och gjort det bra så inget negativt där heller.

Spel 2 Odds: 1.70 (bet365 )
Jag rekommenderar en hög insats på att Global Investment ska placera sig före Cadie Comet i avdelning 3 på v75(lopp7)

Globalen hade varit ifrån några månader och förväntades inte prestera något riktigt bra senast, men gjorde en mycket bra prestation direkt och som vanligt går hästar framåt när de gjort första starten efter vila så vi kan förvänta oss en minst lika bra insats igen. Speciellt imponerande var det att han gick i dödens och vann efter diskningen på Prince Tagg.

Detta är en häst som inte alls trivs i dödens normalt sett. Idag blir det ingen dödens dock. Här har han fått ett helt perfekt läge med spår 1 bakom bilen. Björn kommer ladda och försöka svara ut Strongboy DE berättar han i "Björnkollen" på atg.se.
Lyckas han med det så har han vinstchans i loppet och misslyckas han så blir det rygg på favoriten. Hur som helst ett utmärkt läge.

Från bakspår startar Cadie Comet. Hur var det jag skrev nu. Bakspår på v75 finalerna är extra dåligt då hästarna är så jämna och lägena avgör oftast. Caddie Comet känns bäst på kort distans och till
skillnad från Globalen som garanterat får en bra resa så kan Cadie få positionsstrul och var han hamnar är svårt att veta.

Övrigt vetande:
Det var 42 startar sedan Global Investment galopperade och på 42 startar har Cadie galopperat 6 gånger, men vanligtvis galopperar ingen av dem.

Cadie Comet har visat sig vara känslig för underlaget till skillnad från Globalen som är helt okänslig för det så även där en liiiiten fördel för Globalen.
Intervjuer från aftonbladet
2 Royal Neo (Daniel Olsson) känns bra. Formen är på topp. Senast blev det tufft på en dålig bana. Har ett bra läge och det känns som om han ska kunna vara med. Det är ­inte omöjligt att det blir ledningen.
Visst är det hårt emot men han har varit bra hela tiden i liknande sällskap, säger Jonny Lehrberg.

1 Sandrngham Hanover (Leif Witasp) fick ett kanonläge. Han har haft hyggliga spår ett tag. Det brukar alltid vara lättare att man får bra med sig om man ha de där lägena. Han är startsnabb och jag tror
faktiskt att jag kan vara med och köra om ledningen. Sedan får vi se vad som händer. Mr Picolit är klart bäst i det här gänget. Får försöka lifta med där och vara snäppet bakom, säger Leif.

11 Traveling Man (Johan Untersteiner) håller bra form. Matchad för det här. Läget blev iskallt men skulle det bli tempo så kanske han kan komma in i matchen och vara bland de tre, fyra första,
säger Daniel Redén.

1 Global Investment (Björn Goop) var kanske överraskande bra senast. Även om han fick vinsten med hjälp av Prince Tagg och det inte var stor marginal så gjorde han ett riktigt bra lopp. För dödens är inte hans melodi egentligen. Fick ett bra spår men jag tror inte att han kan ta ledningen. Kommer få ett bra lopp därifrån och strider om en tätplacering igen. Om det blir vinst, tvåa eller trea är svårt att säga, säger Ola Frisell i team Goop.

9 Caddie Comet (Jorma Kontio) fick också spår nio och formen är bra på hästen. Jag tror att det är en fördel om man kan köra barfota runt om på lördag. Det är inte den tuffaste gulddivisionen man har kört. Ungefär samma hästar som han har mött i de senaste starterna. Bland de tre ska han kunna vara. Det är ingen överraskning heller om han skulle vara först i mål, säger CG Björkroth.

Mitchx - 16 Februari, 2013, 09:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2013-02-16 12:38:51

Funderade ett tga på att reka 1.75 i h2h mot Stormysky men struntade i det

Mitchx - 2013-02-16 12:38:10

Copiad. Det var inget dåligt odds må jag säga. Grattis! Jag tror det är bra chans det går in då Uhrberg tror mycket på sin häst och jag tolkar honom som att det blir offensiv körning.

copiad - 2013-02-16 11:58:29

SJälv lirar jag new line plats till 3,75 på Unibet .