Sedan 3 mars 2001 har Bremen - Freiburg möts 16 gånger. 04/04/04 så blev det 1-1. Enda gången det gått under 2,5 mål.

Werder Bremen ligger till skillnad från 04 när dom vann ligan, idag på en elfteplats i ligan. 9 poäng upp till CL-kval, 12 poäng ner till kval neråt. Ingenmansland med andra ord. Inget att spela för, och det syns på resultaten. Ena dagen torsk med 5-0, andra dagen vinst med 4-1 på bortaplan och man har ett ganska fint snitt på 3,52 mål totalt i sina matcher. Freiburg har efter Bayern släppt in minst mål i ligan, endast 20 i baken på 21 matcher och därför ligger man där man gör, på en femteplats. Man har dock endast gjort 26 mål framåt.

Men mot ett Bremen som är lika öppna bakåt som C4Es fitta så ska till och med Freiburg kunna sätta 2 bollar. Senast lagen möttes på Weserstadion blev det 5-3 i Bremens favör. Liknande siffror är kanske inte att vänta, men säg 3-2 till Bremen.

Bremen saknar mittfältaren Hunt och även mittbacksgeneralen Sokratis som ligger i influensa. Man saknar även Selassie i backlinjen. Freiburg har inga kännbara avbräck, förutom mittfältaren Schmid som gjort 4 av klubbens mål i år, och därmed är en av de bättre målskyttarna.

Jaja, statistiken talar sitt tydliga språk, över 2,5 spelas med 6/10

This is the stats tab
This is the post tip