Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-02-16 21:30 Spela här

Speltips Dubbel
Land: USA Liga: ATP San Jose
Odds: 2,10 Speltips: Tiebreak
2013-02-16 21:30 Dubbel Tiebreak 2,10 Poldan

Jag nämner säkert Tommy Haas åtminstone en gång i månaden. När han spelar riktigt bra. Som han gjorde i typ Halle, Cincinnati, Toronto och Shanghai. Varje gång har jag påpekat hur fint han spelar. Precis så fint spelar han nu. Och den röda tråden är såklart underlaget.

Cincinnati, Toronto och Shanghai är de snabbaste hardcourtbanorna på touren.

I Toronto nådde veteranen kvartsfinal genom att besegra Nalbanian, Simon och Stepanek. Han tog också set av Djokovic i kvartsfinalen.

I Shanghai slog han Almagro, Robredo och Tipsarevic innan den där serben stod iväg igen.

I Cincinnati slog han återigen Nalbanian i första rundan men föll, rätt väntat, mot Del Potro i nästa match.

I dagsläget ser Haas lika bra ut som han gjorde i ovannämnda turneringar. Han hittar sjuka vinklar från alla lägen och har i dagsläget inget dåligt slag alls.

Jag ska erkänna att jag var djupt besviken på Tommy Haas i Australian Open. Hans slice var helt katastrofal mot Nieminen, men det problemet har man inte sett skymten av i San Jose. Totalkross av två amerikaner (räknar Levine som amerikan) i öppningen 6-3,6-1 + 6-4,6-2 mot Levine respektive Johnson.

Om inte Levine eller Johnson kan bryta Haas så har jag svårt att se Isner göra det heller. Han är en sämre returtagare än båda nämnda spelare.

Problemet är bara att Isner inte servat så här bra på hela året. Han har återfått självförtroendet och vinner typ 95% av förstaservarna. Som ni förstår lär han bli svårbreakad.

På fyra möten har Isner vunnit tre varav två i tiebreak i skiljeset. Jag blir inte ett dugg förvånad om vi får se två tiebreak i matchen – med Haas som vinnare.

På fyra matcher har Isner och Haas spelar fem tiebreak.

På två matcher har Raonic och Querrey spelat fyra tiebreak.

Jag kommer att knåpa ihop en tiebreak-dubbel med tiebreak i matchen i båda San Jose-matcherna till 2,10. (1,45x2) finns hos Bwin och den ska sitta väldigt ofta med tanke på hur sjukt bra herrarna servar och hur snabbt underlaget är.

Poldan - 16 Februari, 2013, 12:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!