Speltips

Speltips New Jersey Devils @ New York Islanders

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-02-17 01:00 Spela här

Speltips New Jersey Devils @ New York Islanders
Land: Amerika Liga: NHL
Odds: 1.9 Speltips: Devils ML
2013-02-17 01:00 New Jersey Devils @ New York Islanders Devils ML 1.9 ATLaggeah

En liten kort rek på Devils ML inatt på NHL till mycket fina 1.90

Devils är på pappret ett mycket bättre lag än Islanders. Om man kollar till form så stämmer det också. Devils har vunnit 6/7 senaste medans Islanders endast har vunnit 1/5 senaste. Inbördes har Devils vunnit 5 av de 6 senaste mot Islander så statistiken talar absolut för Devils.

Vi som följer NHL vet alla att Devils är ett lag som är ett av dom bästa och mest underskattade i NHL. Förra året gick de hela vägen till Stanley Cup finalerna men föll där mot LA Kings. Islanders kom inte till slutspel under förra året och var inte ens nära. I år har Devils vunnit 9, förlorat 2 och förlorat 3 i OT/straffar. Islanders har vunnit 5, förlorat 7 och förlorat 1 i OT/straffar. Så det råder ingen som helst tvivel att Devils är det bättre laget av dessa och därför borde besegra Islanders inatt. Matchen spelas på Islanders hemmaplan och i år har bara Islanders vunnit hemma på 1 av 6 försök! Alla 5 förluster har kommit under regular time. Devils är inte bästa bortalaget i ligan, men helt okej. 3 vinster, 1 förlust och två förluster i OT/straffar är deras facit.

Brodeur kommer inte starta för devils, är väl säkert det som har dragit upp oddset. Men Johan Hedberg som står istället har 97.3 räddnings% och släpper in 0.65 mål per match. Johan har hållt nollan en match i år, och denna kom just mot Islanders i senaste mötet då Devils vann med 3-0 på bortaplan. Nabokov som vaktar Islanders kasse har 89.1 räddnings% och snittar 2.78 insläppta mål per match. Så Devils har övertaget i målvaktskampen också i mina ögon.

Notera att Devils har vunnit med 2 mål eller mer i sina 6 senaste segrar. Islanders har förlurat med 2 mål eller mer 4 av sina 5 senaste segrar. Därför tycker jag att -1.5 är mycket spelvärt till hela 3.60

Det enda egentligen som talar emot detta spel är att Devils hade match igårnatt. Islanders har alltså haft 1 extra dag ledigt, men så som oddsen är satta kan jag inte så emot.

Devils ML 3/4 units
Devils -1.5 1/4 units

Spelstopp 01:00! Lycka till! Kommentera gärna vid rygg :)

ATLaggeah - 16 Februari, 2013, 23:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!