Speltips

Speltips Lokeren–Club Brügge

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-17 14:30 Spela här

Speltips Lokeren–Club Brügge
Land: Belgien Liga: Jupiler Pro League
Odds: 2,50 Speltips: Club Brügge
2013-02-17 14:30 Lokeren–Club Brügge Club Brügge 2,50 Kallberg

Lokeren har varit en positiv överraskning i belgiska ligan så här långt och laget befinner sig just nu på en meriterande fjärdeplats med tre omgångar kvar av grundserien. I de senaste matcherna har laget dock inte övertygat lika mycket och det har nog till stor del sin förklaring i en allt mer betungande skadelista.

Nu har läget förvärrats ytterligare och till matchen i eftermiddag tvingas laget avvara hela nio man. Av
dessa nio har målvakten Barry Boubacar, mittbacken Taravel, mittfältaren Leko samt offensivspelarna
Patosi, Mokoulu Tembele och Saglik haft mer eller mindre ordinarie roller under merparten av säsongen. Dessutom sålde man vänsterbacken De Bock till just Club Brügge i januari.

Club Brügge har gått sämre än väntat den här säsongen och mycket tack vare en djup svacka i oktober-november ligger laget endast på en sjätteplats för tillfället. Segern mot Leuven senast var dock välförtjänt och 1–4 mot KRC Genk innan dess var missvisande siffror då man trots en utvisning tidigt i andra halvlek stod upp bra tills i slutminuterna. I januari har man förstärkt truppen med mittbacken Duarte, offensive mittfältaren Adu och rutinerade anfallaren Gudjohnsen och laget blir nog att räkna med under våren.

Brügge har också en del avbräck men den avstängda försvarsduon Larsen och De Bock har man klarat sig bra utan tidigare och inte heller skadade trion Tchité, Blondel och Meunier står laget och faller med.

Ett intressant toppmöte där ett försvagat Lokeren bör få det jobbigt mot ett kapabelt Brügge och jag
spelar tvåan till 2,50 hos bet365 .

Kallberg - 17 Februari, 2013, 03:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!