Speltips

Speltips FC Nürnberg - Hannover 96

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-17 15:30 Spela här

Speltips FC Nürnberg - Hannover 96
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2,10 Speltips: FC Nürnberg
2013-02-17 15:30 FC Nürnberg - Hannover 96 FC Nürnberg 2,10 Dentor

Hemmastarka FC Nürnberg tar idag emot bortasvaga Hannover 96. Läget inför dagens match är att båda lagen ligger på relativt säker mark då de tre släpande lagen i ligan (Hoffenheim, Augsburg och Greuther Fürth) ligger långt efter.

Med detta i åtanke kommer matchen inte att vara av typen kniven mot strupen, men jag tror mig ha hittat ett antal faktorer som talar för hemmavinst.

Nürnberg är ett relativt starkt hemmalag (4-4-2) och sitter inne på en finfin hemmaform. Senast i raden besegrades Mönchengladbach, som i veckan höll på att knäcka Lazio i EL men fick till slut nöja sig med ett oavgjort resultat. Enligt Nürnbergs Svenskafans har laget inga skador och förväntas matcha samma lag som i de två senaste matcherna.

Hannover är däremot ligans näst sämsta bortalag (2-0-8), endast Hoffenheim är sämre. Dessutom spelade Hannover EL-match i veckan borta mot Anzhi och förlorade där med 3-1. Som läget är i ligan, där Hannover är på hyfsat säker mark, känns det som deras fokus i nuläget ligger mer på att avancera i EL.

För att sammanfatta, Nürnberg är ett lag i god form med fokus på ligan. Hannover med fokus på EL och ett bortafacit som inte skrämmer någon.

Jag spelar den raka ettan till 2,10 på Unibet och kanske slänger in en liten peng på -1 till 4,25.

Kommentera gärna vid andra åsikter!

Dentor - 17 Februari, 2013, 11:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!