Speltips FC Nürnberg - Hannover 96

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-17 15:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 2,10
Speltips: FC Nürnberg
Spela på Speltips FC Nürnberg - Hannover 96
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på FC Nürnberg
Hemmastarka FC Nürnberg tar idag emot bortasvaga Hannover 96. Läget inför dagens match är att båda lagen ligger på relativt säker mark då de tre släpande lagen i ligan (Hoffenheim, Augsburg och Greuther Fürth) ligger långt efter.

Med detta i åtanke kommer matchen inte att vara av typen kniven mot strupen, men jag tror mig ha hittat ett antal faktorer som talar för hemmavinst.

Nürnberg är ett relativt starkt hemmalag (4-4-2) och sitter inne på en finfin hemmaform. Senast i raden besegrades Mönchengladbach, som i veckan höll på att knäcka Lazio i EL men fick till slut nöja sig med ett oavgjort resultat. Enligt Nürnbergs Svenskafans har laget inga skador och förväntas matcha samma lag som i de två senaste matcherna.

Hannover är däremot ligans näst sämsta bortalag (2-0-8), endast Hoffenheim är sämre. Dessutom spelade Hannover EL-match i veckan borta mot Anzhi och förlorade där med 3-1. Som läget är i ligan, där Hannover är på hyfsat säker mark, känns det som deras fokus i nuläget ligger mer på att avancera i EL.

För att sammanfatta, Nürnberg är ett lag i god form med fokus på ligan. Hannover med fokus på EL och ett bortafacit som inte skrämmer någon.

Jag spelar den raka ettan till 2,10 på Unibet och kanske slänger in en liten peng på -1 till 4,25.

Kommentera gärna vid andra åsikter!
Spela på FC Nürnberg - Hannover 96 hos Unibet
Dentor - 17 Februari 2013 - 11:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: