Speltips

Speltips Dijon vs Monaco

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-18 20:30 Spela här

Speltips Dijon vs Monaco
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1.83 Speltips: BLGM
2013-02-18 20:30 Dijon vs Monaco BLGM 1.83 SirMattBusby

BLGM = Båda lag gör mål.


Denna måndagskvällen kommer att handla om Ligue 2 matchen imorgon emellan Dijon vs Monaco.


Dijon ligger på en 7:e plats för tillfället med 40 tagna poäng på 24 matcher med målskillnaden 31-29. Formen är helt okej med 3 vinster på de 5 senaste matcherna. Man är också seriens bästa hemmalag trots sin placering. På de 12 hemmamatcherna de har spelat så har de facit 8-3-1 med målskillnaden 18-8, så det är på hemmaplan de gör sina mål och tar sina poäng. Till denna matchen så innehar denna trupp:

Reynet, Tchagouni – Cissé, Marié, Bamba, Souprayen, Paulle – Bérenguer, Mulumba, Paye, Guerbert, Baradji, Mollet, Philippoteaux – Koné, Tavares

Där anfallsparet Kone och Tavares är ett giftigt anfallspar!


Monaco leder som storsatsat i år leder serien just nu 47 tagna poäng på 24 spelade matcher med målskillnaden 42-23. Formen är också bra just nu, då man har 3 vinster och 2 oavgjorda på de 5 senaste matcherna. Förutom att leda serien så är de också seriens bästa bortalag! På deras 11 bortamatcher så har de facit 7-2-2 med målskillnaden 18-10. Kan tilläggas att i Januari fönstret så gjorde de tre nya nyförvärv ifrån Ligue 1! Den som sticker ut där är anfallaren Rivière som de plockade ifrån Toulouse. Deras trupp inför denna matchen ser ut såhär:

Målvakter: Subasic, Sourzac, Roma

Backar: Adriano, Kagelmacher, Kurzawa, Medjani, Raggi, Tzavellas

Mittfältare: Dingomé, Dirar, Mendy, Ndinga, Obbadi, Ocampos, Coulibaly

Anfallare: Germain, Rivière, Touré

Alla dessa tre anfallare har riktigt bra kvalitéer i offensiven.


Dessa har bara möts en gång innan i seriespel, det var det första mötet denna säsongen som slutade 1-1. Detta mötet är emellan seriens bästa hemmalag emot seriens bästa bortalag, så det ska kunna bli mål ifrån bådas håll.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

@Ohlssonp

SirMattBusby - 17 Februari, 2013, 20:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-02-18 08:28:02

bra spel rent spontant. återkommer tilld et. min första tanke är att monaco är tightare borta och släpper in mer hemma. som sagt får kolla upp och återkomma med ngt vettigt. men ligue2 och bl2 som är intressanta idag förutom smålive.