Speltips

Speltips OFI Kreta–Platanias

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-18 18:30 Spela här

Speltips OFI Kreta–Platanias
Land: Grekland Liga: Super League
Odds: 2,05 Speltips: OFI Kreta
2013-02-18 18:30 OFI Kreta–Platanias OFI Kreta 2,05 Kallberg

OFI Kreta har spelat klart förbättrat sedan tränarbytet vid årsskiftet och nye tränaren Giannis Petrakis har omgående fått fart på anfallsspelet där trion Papazoglu, Perogamvrakis och Lampropoulos har sett riktigt vass ut i de senaste matcherna.

I bortaspelet finns fortfarande mycket att jobba med men förlusterna mot PAOK och AEK Aten på slutet är inte så mycket säga om. Hemma på ”Yedi Kule” är man däremot svårslaget med endast en förlust den här säsongen och sedan Petrakis tog över laget har man tagit tre vinster i följd och endast släppt in ett mål hemma i Heraklion. Endast försvarsreserven Charitonidis finns på skadelistan och ligaåttan kan ställa sitt starkaste lag på benen i kvällens derby.

Nykomlingen Platanias har gjort det skapligt så här långt men det är främst tack vare sitt hemmaspel man hänger med i bottenstriden. På bortaplan har laget endast tagit fem poäng på elva matcher och dessutom förlorat sju av de senaste åtta. Det är främst offensiven som har varit lagets stora bekymmer och man har bara gjort 17 mål på 21 matcher. Sedan Chigozie Udoji lämnade klubben i januari vilar ett än större ansvar
i anfallsspelet på Anastasakos som dock ofta blir alltför ensam där framme. I matchtruppen till kvällens drabbning saknas endast vänsterbacken Kanakoudis av de ordinarie namnen.

OFI Kreta vann säsongens första derby på bortaplan i oktober med 2–1 och förmodligen väger Platanias
lite för lätt även den här gången. 2,05 hos bet365 är bra betalt på ettan.

Kallberg - 18 Februari, 2013, 02:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!