God måndagskväll.

Idag far vi västerut på kartan mot varmare breddgrader närmare bestämt till Portugal där det vankas stor match. 5:an Rio Ave tar emot 4:an Braga.

Braga har haft det kämpigt på slutet, man har endast en vinst på de fem senaste matcherna men det ska sägas att man bl.a förlorat mot Benfica och Pacos Ferreira så det är ingen katastrof på så sätt.
Men här ska ni få höra något intressant. Deras fem senaste matcher har slutat 2-3 (F), 3-3, 1-2 (F), 4-1 (V) , 3-2 (F). Som ni kan se vet laget hur man gör mål och också hur man släpper in. Alltså 12-12 på de senaste fem matcherna vilket är ett snitt på 4,8 mål per match. Smått otroligt om man ser det med neutrala ögon.

Om vi hoppar vidare till hemmalaget Rio Ave så har man gjort det fantastiskt bra hittills. Man ligger på den där femte platsen som ger ett Europa League kval vilket var deras mål inför säsongen. 3-1-1 lyder deras fem senaste och det är helt okej.
Resultaten på dessa ser ut som följer: 1-2 (V), 2-1 (V), 1-1, 1-3 (F), 0-1 (V).
Detta betyder att deras målskillnad är 7-6 på de fem senaste, som ni ser är det lite snålare med ett snitt på 2,6 mål per match.

Om man ser till statistik så är det här ett ganska klockrent spel, men som vi alla vet är det inte så enkelt inom bettingbranschen.

Men en liten peng får det bli på detta statistikspel. Över 2,5 betalar 1,80 och där läggs den största pengen. Får dock även bli en liten minipeng på Över 3,5 till 2,75.
Alla odds är tagna från bet365 .

Ha en fortsatt trevlig måndag // discoermee

This is the stats tab
This is the post tip