Speltips

Speltips Stevenage–Oldham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-19 20:45 Spela här

Speltips Stevenage–Oldham
Land: England Liga: League One
Odds: 2,40 Speltips: Stevenage
2013-02-19 20:45 Stevenage–Oldham Stevenage 2,40 Kallberg

Stevenage har endast en vinst på de fem senaste matcherna men laget har gjort bättre insatser än vad resultatraden på slutet ger sken av. Mot Carlisle näst senast var man värt poäng efter en kämpastark insats med en man mindre i 80 minuter och förra tisdagen höll man spelmässigt jämna steg med Brentford trots avsaknaden av en ordinarie kvartett.

Mittbacken Ashton saknas fortfarande men med förstemålvakten Arnold, försvarskuggen Roberts, mittfältaren Dunne och yttern Filipe Morais tillbaka kan Stevenage mönstra en klart starkare startelva än senast. Mittenlaget bör också vara gynnat av att man var spelledigt och fick en välbehövlig vila i helgen.

Oldham fortsätter att skrälla i FA-Cupen och efter att ha eliminerat Liverpool i förra omgången lyckades man få till omspel mot Everton en dramatisk kvittering i slutsekunderna i lördags. Nu är det dock tillbaka till vardagen igen och på presskonferensen igår sa tränaren Philliskrik att han hoppades att kunna få pojkarna att landa på jorden igen innan matchen mot Stevenage – något som nog är lättare sagt än gjort.

I League One går laget inte alls lika bra och där ligger man just nu på 21:a plats med 30 poäng på
31 matcher. Vinsten mot MK Dons senast var lagets första på tio matcher och på bortaplan har man
endast tagit en poäng på de fem senaste.

Inga nya skador stör i Oldham där offensiva mittfältsduon Montaño och M’Changama saknas sedan tidigare men det är troligt att tränaren väljer att rotera i startelvan nu med tanke på det tuffa spelschemat och kommande omspel mot Everton.

Jag tror att det är en överhängande risk för lite baksmälla i Oldham efter den senaste tidens cupskrällar och 2,40 hos bet365 på ett segerhungrigt och mer utvilat Stevenage känns spelvärt.


EDITERAD 2013-02-19 01.08:06

Kallberg - 19 Februari, 2013, 01:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!