Speltips

Speltips Hull v Blackburn

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-19 20:45 Spela här

Speltips Hull v Blackburn
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,83 Speltips: BLGM
2013-02-19 20:45 Hull v Blackburn BLGM 1,83 holms

Jordan Rhodes har jag nämnt på den här sidan många, många gånger. Förr sprutade han in mål för Huddersfield - nu gör han det i Blackburn. Närmare bestämt 18 st hittills.
Och på de senaste matcherna så har han målat i nio av de tio senaste. Det enda man blev förvånad över vad gäller den herren var att när han ändå valde att lämna Hudds, var att han då gick till Blackburn och inte till någon mittenklubb i Premier League.
Hur som helst så jublar Blackburn-fansen då anfallsspelet, med denne man på planen, så gott som alltid genererar mål framåt - i alla fall från efter jul om framåt då man gjort mål i tio raka matcher.
Och det finns inget att spara på idag heller. Sex poäng upp till Middlesbrough på kvalplatsen så poängen måste in. Gör man mål för elfte matchen i rad? Ja, det tror jag absolut.

Då återstår Hull. Vi får nog betrakta Cardiff som klara för Premier League, så målet för Hull är att behålla sin andraplats säsongen ut, och det blir ett krig in i det sista.
Warford, Crystal Palace och kanske framför allt Leicester med två matcher mindre spelat frustar i bakgrunden och vill alla såklart ha något att säga till om.
För att hålla dessa vilda djur i bakgrunden ska man helst plocka treor hemma - och det är naturligtvis vad Hull kommer att gå för. Alltid oavsett inför sin sköna hemmapublik.

Två lag som båda behöver samtliga poäng. Ett hemmalag som ofta löser det hemma, mot ett bortalag med vind i seglen efter FA-cup triumfen i London och med en Jordan Rhodes som inte slutar att göra mål.
Så, båda lagen hittar nog nätet den här kvällen ...

holms - 19 Februari, 2013, 03:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!