Speltips

Speltips Nottingham–Huddersfield

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-19 20:45 Spela här

Speltips Nottingham–Huddersfield
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,80 Speltips: 1
2013-02-19 20:45 Nottingham–Huddersfield 1 1,80 BSvensson

Två lag som famlar efter formen i seriespelet. Gästande Huddersfield har visserligen nyligen överraskat positivt nyligen genom att slå ut Leicester ur FA-cupen men med endast en vinst i ligan sedan tidigt i november är man ordentligt inblandat i bottenstriden med sin nittondeplats. Nottingham har å sin sida tappat styrfart i jakten på playoff-platserna med endast två poäng på de fem senaste matcherna. Man parkerar på en elfteplats med åtta poäng upp till kvalstrecket.

Båda klubbarna har också precis fått nya managers. Nottinghams Billy Davies har välkomnats varmt efter sin tidigare sejour i klubben och efter en tid av turbulens kan han mycket väl vara rätt man att ge stadga åt laget, något Alex McLeish inte tyckte sig kunna göra och hoppade av efter en månad vid rodret. Huddersfields Mark Robins har hämtats från Coventry och debuterade med helgens klara förlust i FA-cupen mot Wigan.

Båda lagen är i poängnöd men pressen på hemmalaget får anses vara större då man riskerar att bli avhakade snart om avståndet till den sista playoff-platsen ökar mer. Nykomlingen Huddersfield ligger ändå på rätt sida av nedflyttningsstrecket med tre poäng till godo.

Sedan senast kommer båda lagen med oförändrad trupp, vilket innebär i princip starkaste laget för Davies medan Robins tvingas undvara normalt mycket tongivande spelare som mittfältsmotorn Southern och anfallaren Beckford. Även yttern Ward saknas.

Bra chans här för en samlad insats av Nottingham och första vinsten under populäre Davies. Kan laget prestera närmare sin kapacitet än tidigare så håller man en högre klass än ett inte helt ordinarie Huddersfield och ska kunna bärga en efterlängtad trepoängare hemma på City Ground. Ettan spelas hos bet365 till 1,80.

EDITERAD 2013-02-19 09.05:58

BSvensson - 19 Februari, 2013, 09:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!