Speltips

Speltips AIK - Färjestad

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-02-21 19:00 Spela här

Speltips AIK - Färjestad
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1.80 Speltips: Över 4.5
2013-02-21 19:00 AIK - Färjestad Över 4.5 1.80 Waineby

Här är det mycket som står på spel. Med endast sex omgångar kvar och sex poäng upp till Brynäs måste AIK kriga säsongen ut för att lyckas stjäla den sista slutspelsplatsen. Att AIK möter Brynäs i den näst sista omgången innebär även att man gärna har slagläge inför den matchen och en vinst mot Färjestad skulle helt klart hjälpa till mot det målet.

Samtidigt så har Färjestad sex omgångar på sig att ta in sju poäng för att gå förbi serieledarna Skellefteå. Samtidigt kan det vara skönt att försöka hänga av sig HV71 så fort som möjligt och säkra en topp 2 placering.

Här är mitt tips att det kommer bli en hel del mål. Över 4.5 i alla fall.
Att de två senaste mötena har slutat med 3-2 bortavinst till båda lagen är ännu en parentes som talar för mycket mål.

Waineby - 21 Februari, 2013, 12:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
KennethK - 2013-02-21 14:38:00

Intressanta tankar, personligen är jag inne på att testa under 4,5 till 1,95. AIK åkte på en tung förlust mot Skellefteå senast och de har respekt för Färjestad. Eldebrink säger att det gäller att skärpa till spelet framför båda målen, det går inte att agera som mot Skellefteå senast. Samtidigt är Färjestad ett lag som släpper in få mål (sju på sex omgångar, vilket ger 1,16 i snitt) och jag tror inte att de kommer rusa bort sig i kväll. Det är för mycket som står på spel i jakten på andraplatsen och det talar för ett metodiskt spel med stark defensiv, dessutom är Salak underbart bra i målet. Jag tror mer på ställningskrig än en öppen och målrik match... Det återstår förstås att se hur det blir, önskar givetvis lycka till med spelet!