Speltips

Speltips Tennistankar!

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-02-22 22:00 Spela här

Speltips Tennistankar!
Land: Internationell Liga: ATP
Odds: 1.8 Speltips: Flera
2013-02-22 22:00 Tennistankar! Flera 1.8 ATLaggeah

Tursunov - Muller ATP Marsielle. Tursunov 1.80 Tungt (1500)

Tursunov är redan rekad här och jag kan bara instämma. Tursunov har imponerat väldigt i Marsielle och på något konstigt sett har Muller tagit sig vidare fastän han har haft problem i sin egen serv multipla gånger.

Ferrer - Fognini ATP Buenos Aires. Fognini +5.5 GEM 1.8 Medel (1000)

Ferrer hade stora problem mot Nalbandian igår men vann sista set med 6-0. Detta inte för att Ferrer var bra, utan för att Nalbandian visar återigen vilket horribelt psyke han har och nu släppte han 8 gem på rad. (6 mot Nadal i finalen i Sao Paolo) Ferrer har spelat helt okej i Ferrer mått, men tror han har mycket goda chanser att ta hem hela turneringen. Men Fognini som har övertygat stort tror jag kommer vara med i matchen och det skulle inte förvåna mig om det går till 3 set. +5.5 Är mycket bra då Fognini kan bli bruten två gånger och spelet ändå sitter. Om Fognini förlorar första set i Tiebreak ska det mycket till ifall spelet inte ska sitta. Hade jag varit oddssättare hade linan legat på +4.5. Tror att Fognini till och med kan bryta Ferrer då han har brutit sina tidigare motståndare minst 1 gång per set (Garcia Lopez, Trungiletti) och Ferrer har inte världens bästa servar.

Simon - Del Potro ATP Marsielle. Över 21.5 GEM 1.8 Medel (1000)

Del Potro hade mycket stora bekymmer med Llodra igår (precis som väntat) och vann sista set med 7-5. HCP spelet på Llodra satt fint och mot Gilles Simon som övertygat och som är på väg att få sin riktiga explosion i år och är på väg att slå sig in på Topp 10 på rankingen (13 nu) tror jag också kommer ge Del Potro bekymmer. Simon har verkligen övertygat i år och man ser på Pottan att han börjar bli lite smått sliten då han har spelat 6 matcher på 10 dagar. Simon ser energisk ut och tar han ett set sitter nog spelet. 3.50 på Simon är lite väl högt och kan mycket väl liveas efter man har sett inledningen av matchen.

Cilic - Nishikori ATP Memphis. Cilic 1.80 Tungt (1500)

Cilic går som tåget. 8 raka segrar talar för sig själv och 12 på världsrankingen borde vara mycket störra favorit än vad han är enligt oddsen. Kei Nishikori är också en bra tennisspelare (22 på världsrankningen) men Cilic starka servar tror jag kommer slita ut Nishikori. För mig känns det som att oddsen borde ligga runt 1.6 på Cilic och då måste man bara hugga till 1.80 när en spelare som Cilic ska vinna detta i vanliga fall, nu är het och får spela på Hardcourt som han gillar. Sätter han sina förstaservar har jag riktigt svårt för att se att Nishikori ska bryta Cilic mer än 1 gång.

Lycka till och kommentera gärna vid rygg!

Följ @BetPara på Twitter för att få alla spel så fort dom läggs och hänga med på livespelen som har varit mycket lyckobringande.

http://www.spreadsheet.se/paratennis
http://www.spreadsheet.se/paralive
http://www.spreadsheet.se/paranba

/ BetPara

ATLaggeah - 22 Februari, 2013, 13:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ATLaggeah - 2013-02-22 16:18:36

Tursunov vinner! 1 klar, three to go ;)