Speltips

Speltips Arsenal-Aston Villa

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-23 16:00 Spela här

Speltips Arsenal-Aston Villa
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.85 Speltips: BLGM
2013-02-23 16:00 Arsenal-Aston Villa BLGM 1.85 RalleArvid

Ja, det blir alltså ingen titel för Arsenal i år heller, och frågan är nu om Arsene Wenger kommer få någon mer chans att vinna en titel med Arsenal. Fjärdeplatsen är ju visserligen än artificiell titel viktig som någon men det räcker inte i längden och framförallt inte en säsong där man nu inte ens har den fjärdeplats som man prenumererat på inom räckhåll.

Nu möter man ett Aston Villa på hemmaplan, givetvis är man storfavoriter och givetvis bör man vinna denna match eftersom man har nästan lika stor anledning att försöka plocka poäng som Aston Villa. Dock finns det givetvis inget spelvärde i Arsenal-segern till 1.30 för tillfället.

Istället tittar vi på den fruktansvärt skakiga defensiven i båda lagen och kanske framförallt inte bara på antalet mål som Arsenal släppt in på sistone utan på HUR dessa mål har kommit till. Vidare ser vi att Aston Villa faktiskt har gaskat upp sig ganska ordentligt och man har gjort minst ett mål i sina sex senaste matcher.

Arsenal har bara hållit nollan en gång på sina fem senaste hemmamatcher och man har bara misslyckats med att göra mål i en av sina fem senaste likväl. I åtta av Aston Villas senaste nio bortamatcher har båda lagen gjort mål, 9 av 10 senaste overall.

Med tanke på båda lagens positioner i ligan, med tanke på båda lagens senaste formkurvor och resultat, med tanke framförallt på att Arsenal spelade i Europa bara för några dagar sedan så tror jag att det kommer bli en hel del chanser åt båda håll, chanser som med oorganiserade försvar kommer ha goda möjligheter att förvaltas till mål.

1.85 på Ladbrokes .com för båda lagen att göra mål måste testas anser jag. Det är mitt dagens bästa tips under lördagen. Vi hörs senare ikväll inför söndagens fina matcher, och sen smäller det ju på Upton Park på måndag, herregud vilken fin helg.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 22 Februari, 2013, 23:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Bjursell - 2013-02-23 00:11:11

U7.5 game i 3e set i solgo matchen.. Han har HELT gett upp @11.00