Speltips: Arsenal-Aston Villa

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-23 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.85
Tips: BLGM
Ja, det blir alltså ingen titel för Arsenal i år heller, och frågan är nu om Arsene Wenger kommer få någon mer chans att vinna en titel med Arsenal. Fjärdeplatsen är ju visserligen än artificiell titel viktig som någon men det räcker inte i längden och framförallt inte en säsong där man nu inte ens har den fjärdeplats som man prenumererat på inom räckhåll.

Nu möter man ett Aston Villa på hemmaplan, givetvis är man storfavoriter och givetvis bör man vinna denna match eftersom man har nästan lika stor anledning att försöka plocka poäng som Aston Villa. Dock finns det givetvis inget spelvärde i Arsenal-segern till 1.30 för tillfället.

Istället tittar vi på den fruktansvärt skakiga defensiven i båda lagen och kanske framförallt inte bara på antalet mål som Arsenal släppt in på sistone utan på HUR dessa mål har kommit till. Vidare ser vi att Aston Villa faktiskt har gaskat upp sig ganska ordentligt och man har gjort minst ett mål i sina sex senaste matcher.

Arsenal har bara hållit nollan en gång på sina fem senaste hemmamatcher och man har bara misslyckats med att göra mål i en av sina fem senaste likväl. I åtta av Aston Villas senaste nio bortamatcher har båda lagen gjort mål, 9 av 10 senaste overall.

Med tanke på båda lagens positioner i ligan, med tanke på båda lagens senaste formkurvor och resultat, med tanke framförallt på att Arsenal spelade i Europa bara för några dagar sedan så tror jag att det kommer bli en hel del chanser åt båda håll, chanser som med oorganiserade försvar kommer ha goda möjligheter att förvaltas till mål.

1.85 på Ladbrokes.com för båda lagen att göra mål måste testas anser jag. Det är mitt dagens bästa tips under lördagen. Vi hörs senare ikväll inför söndagens fina matcher, och sen smäller det ju på Upton Park på måndag, herregud vilken fin helg.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Arsenal-Aston Villa
Spela på Speltips Arsenal-Aston Villa
RalleArvid - 22 Februari 2013 - 23:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Bjursell - 2013-02-23 00:11

U7.5 game i 3e set i solgo matchen.. Han har HELT gett upp @11.00


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming