Speltips

Speltips Watford–Derby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-23 16:00 Spela här

Speltips Watford–Derby
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,80 Speltips: 1
2013-02-23 16:00 Watford–Derby 1 1,80 BSvensson

Ett av Championships allra mest formstarka lag de senaste veckorna är förmodligen Watford. I vinsterna över Birmingham och Ipswich har laget imponerat oerhört och även bitvis i den oavgjorda kampen mot Crystal Palace har man visat vad man i ljusa stunder är kapabelt till. Det är ett intressant lag som Zola har att förfoga över och att Joel Ekstrand är en del av det är förstås extra kul. Med en tredjeplacering och häng på den andra direktuppflyttningsplatsen är målet utstakat.

I veckan vilades det vassa anfallslöftet Vydra men chansen att han startar nu istället är stor. Ytterbacken Pudil kan dessutom vara tilllgänglig igen, i övrigt kommer man med oförändrad trupp.

Betydligt mer vacklande form har tiondeplacerade Derby, som lever högt på sin hemmastyrka men är ett annat lag på resande fot. Nu besväras man dessutom med skador på ett flertal backar vilket oroar inför helgens svåra match. O'Brien, O'Connor och Buxton dras alla med skador vilket innebär att högerbacken Brayford har fått spela mittback de senaste matcherna. Senast skadade sig dock den vikarierande högerbacken Freeman och mittfältaren Davies fick täcka upp. På den andra kanten avtjänar ordinarie vänsterbacken Roberts en avstängning och nittårige Hoganson har fått göra sina första två matcher från start. Ytterligare en väntar.

Som det verkar kommer man med alla medel att försöka lappa ihop innerbacken Buxton till den här matchen men han har ett misslyckat comebackförsök från häromveckan i minnet och hans knäproblem gör honom under alla omständigheter till ett osäkert kort.

Sett till formkurvor och skadebekymmer hos gästerna ser ettan i mina ögon riktigt lovande ut och då är 1,80 hos bland andra bet365 överraskande bra betalt.

BSvensson - 23 Februari, 2013, 00:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-02-23 08:18:53

ryggar också :-)

CAA - 2013-02-23 01:28:11

Jag hänger på, låter bra det här :)