Speltips

Speltips Huddersfield–Ipswich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-23 16:00 Spela här

Speltips Huddersfield–Ipswich
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,70 Speltips: 1
2013-02-23 16:00 Huddersfield–Ipswich 1 2,70 BSvensson

Ett personligt favoritbegrepp som på pricken kännetecknar ett lags förmåga att överleva i Championship är ”bouncebackability”. Åker man som Huddersfield på en förlust med så svidande siffror som 6-1 i en veckoomgång kan vi räkna med att det serveras taggtråd istället för bacon på frukostbordet till lördagen innan nästa match. Klara förlustsiffror i nye managern Mark Robins debutmatch i FA-cupen mot Wigan är väl en sak men tisdagens käftsmäll i serien måste utkrävas revansch för.

På skadefronten kunde det ha varit bättre med anfallaren Beckford och kreative mittfältaren Southern borta men duktige mittbacken Gerrard ska i vart fall vara tillgänglig för spel igen efter att ha sparats senast. Att Huddersfield huserar precis ovanför nedflyttningsstrecket är en missräkning och beror främst på att man inte har varit lika svårstoppat hemma på John Smith's Stadium som man brukar vara. Endast fyra förluster visserligen men för få vinster. Med en överkomlig uppgift här kan man börja råda bot på det nu.

Ipswich övertygar inte nämnvärt för dagen även om ett par befriande vinster har tagits i februari. En artonde plats med en poäng tillgodo på Huddersfield beskriver lagets kapacitet ganska bra. Senast var man helt utan chans mot Watford. Nu kommer man med oförändrad trupp.

Spelbolagen bedömer det här som en helt jämn match utan hänsyn till hemmafördel. Huddersfield har en väl så stark trupp som gästerna och är normalt sett starkt hemma. Lägg därtill revanschhungern här och viljan att göra en bra insats i Mark Robins riktiga hemmadebut och ettan börjar bli intressant. Oddset 2,70 hos bet365 bland andra är i mina ögon då alldeles för högt för att lämnas orört och får bli ett värdespel som sätter färg på min lördag.

BSvensson - 23 Februari, 2013, 02:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
BSvensson - 2013-02-23 13:50:52

Oj. Det var en rejäl jinxning… Värt varenda slant i så fall :–D Tack själv!

Pettson - 2013-02-23 07:49:33

tycker det är kul att du börjat reka här och följt dig på ett spel som satt.

lite tilläggsinfo: derby lär ha med norwich city strijern chris martin(lån 1 mån) mot watf. theo gick ju tillbaka(vart på lån från hudds)så vettigt av derby att ta in ngn ersättare på topp.

annars kommer jag rygga dit watford-spel. derby har fortf knäskadade trion- obrien,o'connor och barker. + att freeman skadade sig i veckan och är borta (fotled) iaf en månad... gareth roberts är avstängd(sista match)plusset för derby är om buxton kommer tillbaks(ordnar han upp defensiv ngt!)

var god läs: "If Buxton is fit that would allow John Brayford to revert from centre-back to his usual right-back role. Should Buxton not make it, Brayford would continue alongside Richard Keogh at the heart of the defence and midfielder Ben Davies would replace Freeman at right-back - as he did after 29 minutes against Bolton on Tuesday night.
Elsewhere, teenage midfielder Will Hughes remains a doubt for Saturday. The 17-year-old missed his first game of the season in midweek after a groin strain forced him off during the goalless draw with Wolves last weekend."

lite tillägg som sagt och skrev allt här för jag är lat och nu gjorde wai-tai-poo 1-1 och överspel sitter morgon! och tack för bra texter/tips