Speltips: Bradford-Swansea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-24 17:00
Land: England
Liga: Ligacup-final
Odds: 1.75
Tips: Ö 2.5/Michu
Ett målspel satt ju äntligen i och med Arsenal - Aston Villa och nu j*vlar ska jag ge mig på ett överspel igen. Av ren envishet tänker ni? Nu när alla lag får för sig att tråka ut oss varje gång jag petar på överspels-knappen. Nja, inte enkom är envisheten det som driver mig till denna rek. Jag känner starkt både för sannolikheten och för det givna oddset för över 2.5 mål i denna smått, eller stort, osannolika final.

Swansea, den lilla klubben med de stora resultaten borde vara underdog i alla finaler på elitnivå i Storbritannien. Nu är man dock inte det. Swansea, den lilla klubben är den STORA favoriten mot den PYTTELILLA klubben som uppnått de ÄNNU större resultaten.

Finalen är äntligen här och enligt mig är ett troligt scenario att Swansea faktiskt visar att det är klasskillnad lagen emellan, med varje spelare på individuell nivå ett eller ett par snäpp högre än motståndarna. Att Michu kanske kommer dominera fullständigt mot Bradfords defensiva linje och att det kan bli en sisådär 3, 4-0, i synnerhet nu när Swansea gått in så helhärttat för denna match och till och med låtit sig förödmjukas på Anfield enbart för att vara top notch inför Wembley.

Ett annat tänkbart scenario är givetvis att Bradford gör första målet och chockar ännu ett PL-lag -förmodligen då på en fast situation (där Swansea släppt in fler mål än något annat lag i Premier League om jag inte helt missminner mig)- att matchen då öppnar upp sig och att Swansea måste ösa på framåt.

Det enda jag faktiskt inte kan se i denna final, där båda lagen är fyllda av spelare som är väl medvetna om att de aldrig någonsin kommer få spela en final på Wembley igen, är en blyg, försiktig och feg approach till offensiven. Man har inte råd med att vara mer rädd för att förlora än vad man är sugen på att våga vinna så att säga. Inte denna gång.

9 av Bradfords 11 senaste har slutat med över 2.5 mål. Swanseas två senaste har innehållit 10(!!!) mål, visserligen av lite olika, förklarliga anledningar men nog håller vi väl alla med om att Swansea, trots en del 0-0 på senaste, snarare är ett lag man spelar överspel på än underspel en vanlig dag när det är lite mulet här i England/Wales.

Swansea snittar 2.7 mål i sina spelade matcher i ligan denna säsong, Bradford snittar 2.6 i sin respektive liga.

1.75 på Ladbrokes för över 2.5 är taget. Låt oss hoppas det blir en lika sevärd match som jag har på känn att det kommer bli, oavsett vilken underdog som vinner.
Michu att göra mål at anytime finns till 1.80 på nätet som ett bonusspel.

Lycka till lads!
/@RalleArvid

  Bradford-Swansea
Spela på Speltips Bradford-Swansea
RalleArvid - 23 Februari 2013 - 19:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2013-02-24 10:46

Bradford-Swansea. Senast jag klottrade om Bradford var inför matchen mot Arsenal. Jag påminde mig om att Bradford knappast har haft andra meriter än dom från litteraturhistorien, då det fanns ett hjälte epos - en ungdomsbok skriven någon gång på 40-talet, som handlade om den lilla David som slog Goliat. Bradford slog Arsenal i FA-cpufinalen på Wembley. Nu 2013 vann Bradford ännu tidigare mot just Arsenal. Om verkligheten någonsin ska överträffa dikten och David ska gå hela vägen så är detta enda troliga tillfället i historien.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming