Speltips Atalanta v Roma

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-24 15:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 3,00
Speltips: 1
Spela på Speltips Atalanta v Roma
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Kostsam seger för Roma senast när Juventus slogs tillbaka med 1-0. Romas ryggrad, ja de båda herrerna som personifierar hela klubbmärket, Fransesco Totti och Daniele De Rossi, drog båda på sig varsitt gult kort och är avstängda här. Det är naturligtvis ett gigantiskt avbräck och två herrar som du inte ersätter hur som helst.
På det kan vi lägga till skador på Castán (19 matcher i Serie A denna säsong) och på forwarden Destro (fyra mål).
Läget är alltså inte helt optimalt, för att inte påstå att det ser mörkare ut en på väldigt länge för Roma. I alla fall truppmässigt.

Atalanta är inte heller förskonat från skador. Det finns en del kännbara avbräck, och kanske i synnerhet då Luca Cigarini. Men till skillnad från Roma som saknar två jättar som betyder massor både fysiskt och psykiskt med sin frånvaro så har ändå Atalanta inte samma viktiga bortfall.

Det verkar också ha snöat en hel del uppe i norr. Och det förväntas en plan som är under all kritik, vilket alltid gynnar det något sämre laget. Som bortalag är det också så mycket tråkigare att komma till en ospelbar plan än att vara förberedd på det som hemmalag.

Atalanta skriker efter en seger efter att ha halkat ned som en sten i tabellen. Till tre gånger degen mot ett vingklippt Roma som t.ex nyligen förlorat hemma mot Cagliari med klara 4-2, det känns på förhand som ett odds man helst inte vill missa.
Spela på Atalanta v Roma hos William Hill
holms - 23 Februari 2013 - 21:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: