Speltips Wolves - Cardiff

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-24 15:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.28
Speltips: 2
Spela på Speltips Wolves - Cardiff
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 2
Efter att Getafe gjort precis vad jag ville igår och alla spelen gick in så vänder jag mig bort mot den engelska kontinenten och kikar på Championshipfotboll!
Visserligen spelar Manchester City mot Chelsea, men vi väljer alltså Wolves mot Cardiff på Molineux.

Jumbon mot tabellettan alltså.
Ett formsvagt Wolves mot ett formstarkt och imponerande Cardiff!

Wolves åkte efter förlusten förra omgången ner på nedflyttningsplats. Det är första gången på 14 år man har varit på just denna platsen man befinner sig idag - Nerver?
Jag tror att nerverna kommer spela Wolves ett spratt och jag tror faktiskt inte att laget klarar sig kvar i Championship.
Wolves har inte imponerat på hela säsongen och på de senaste tio matcherna har man endast mäktat med sju mål och släppt in hela 17. Man har bara tagit FYRA poäng av 30 möjliga.

Cardiff då, har varit enormt bra hela säsongen och jag blir förvånad om dem inte springer hem ligan i år. Man leder den med fem poäng före Watford. Då har även Cardiff två matcher färre spelade. Man kan alltså dra ifrån till elva poängs försprång och då ser Malky Mackays mannar helt plötsligt ljuset i tunneln och spel i Premier League nästa säsong!
Laget då ? Senast förlorade man med 0-2 mot Brighton. Lagets andra förlust på 18 matcher. Bra form alltså!
Revanschsugna efter de mötet då man vill säkra ligan så tidigt som möjligt. Vad är då bättre än en match mot en jumbo som inte har imponerat på väldigt länge?
Cardiff har tagit 20 av 30 möjliga poäng de senaste tio matcherna. Man har dock inte gjort så mycket mål då man bara lyckats näta nio gånger - Man har dock endast släppt in fem bollar!


TROLIGT WOLVES-LAG
WOLVES (4-4-2, fr.h.): Carl Ikeme - Kevin Foley, Kaspar Gorkss, Danny Batth, Jack Robinson - Dave Edwards, Karl Henry (c), Jamie O’Hara, Bakary Sako - Björn Sigurdarson, Sylvan Ebanks-Blake.


Finner dock inget troligt lag för Cardiff - hittar ni så lägg in ett i en kommentar så ändrar jag!


Några slutord: Cardiff kanske darrar? Jag tror att dem fixar detta idag! Finns även ett spel på över 1.5 mål för Cardiff till fina 2.20! Laget har många spelare som kan avgöra och jag kommer spela hårt på en bortaseger till finfina 2.28 i eftermiddag!

Lycka till!
Spela på Wolves - Cardiff hos Betsson
Spela nu
Juliusjohan - 24 Februari 2013 - 13:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: