Speltips

Speltips Levante-Osasuna

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-25 21:00 Spela här

Speltips Levante-Osasuna
Land: Spanien Liga: LaLiga
Odds: 2,05 Speltips: 1
2013-02-25 21:00 Levante-Osasuna 1 2,05 Jonas O.

Osasuna tog en xtremt viktig seger senast. Var inte bättre än hemma än Zaragoza men lyckades få in matchens enda mål. Bollprocenten vann "Zara" med 60-40.
I den matchen drog Osasunas centrala spelare på sig två avstängningar och därmed får både Miguel Flano och Lolo vila från denne match! Avbräck de luxe kanske är att ta i - men det ska kännas.
Levante gör det bra varje sässe och siktar åter på att nypa en av EuropaLeague-platserna. Just nu är laget klart för åttondelsspel och ska möta Rubin Kazan i ett dubbelmöte med start 7 mars. Senast i ligan svarade Levante för en stark insats borta mot Sociedad och löste 1–1 trots en gubbe mindre sista 40 minuterna.
Levante har en klasstriker i Obafemi Martins och han kommer göra skillnad här. En spelare som får mycket boll i sista tredjedelen och som ofta är klinisk. Levante fixar med Martins en ny seger för att även nästa sässe kunna spela vidare ute i Europa.
Mitt spel: Levante–Osasuna. 1. Odds: 2,05 bet365 . 3/4 units.
Osasunas trupp:
Andrés Fernández y Ricardo (porteros), Marc Bertrán, Rubén, Arribas, Damiá, Nano, Oier Sanjurjo, Raoul Loe, Silva, Puñal. Nino, Armenteros, Cejudo, Masoud, De las Cuevas, Llorente y Kike Sola.

Jonas O. - 25 Februari, 2013, 10:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!