Speltips West Ham - Tottenham Hotspurs

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-25 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.24
Speltips: 2
Spela på Speltips West Ham - Tottenham Hotspurs
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 2
Efter en grymt jävla fin spelhelg så fortsätter jag nu med MITT lag Tottenham Hotspurs! Jag spelar aldrig på "mina" lag i vanliga fall - men idag gör jag ett undantag!

Varför? Jo det finns ett par anledningar.
För det första, Spurs ska vinna över West Ham 9/10, den tionde gången är INTE ikväll.
För det andra, vinner Tottenham idag tar laget över tredjeplatsen och har därmed fyra poäng ner till Arsenal inför helgens drabbning på White Hart Lane.
För det tredje, laget har en viss Gareth Bale som är i sin livs form och kan avgöra detta helt på egen hand.

Jag brukar som sagt inte spela på mina egna lag då det finns en risk att man tippar med hjärtat istället för hjärnan - idag är inte fallet detta! Har nämligen tänkt igenom detta både en, två och tre gånger!

Nåja, lite information nedan!

West Ham kommer ifrån en förlust mot Aston Villa, jag såg matchen och jag tyckte att West Ham inte imponerade över huvudtaget mot ett uselt Aston Villa. Ingen riktig spelidé och skapar därför inte de där riktigt farliga målchanserna.
Laget har släppt in 18 mål på tio senaste matcherna och har endast gjort åtta. Man har tagit tio poäng av 30 möjliga och ligger på en 13:e-placering. Man har dessutom bara lyckats göra över 1.5 mål EN enda gång på dessa tio matcherna.

Tottenham har en enormt fin form. Kanske till stor del på grund av Gareth Bale - men när Holtby kom in i truppen har laget fått en ny dimension då han verkligen sätter fart på bollen!
Laget har tagit 20 av 30 möjliga poäng på de senaste tio matcherna och har gjort hela 15 mål. Men de mest imponerande är att Hugo Lloris bara släppt förbi sig bollen FEM gånger på dessa tio matcherna.
Laget ligger på en fjärdeplats och vid seger idag går man som sagt upp på en tredjeplats som innebär direktplats till Champions League och med tanke på vad som skedde förra året då man kom fyra men Chelsea tog platsen så vill man förmodligen gärna ha tredjeplatsen! Man har dessutom ett tufft möte med Arsenal kommande helg och fyra poäng ner till Gunners då tycker nog spelarna är skönt.

Jag kommer att spela raka tvåan, eftersom att jag anser att Tottenham är ett betydligt bättre lag rakt igenom. Gareth Bale är i storform och med Dembele och Holtby på mitten tillsammans med en löpande Lennon tror jag detta blir spel mot ett mål.

West Ham ser jag inte ska kunna hota på något annat sätt än att slå in bollarna högt på Carroll. Vilket Dawson och Caulker förhoppningsvis ska kunna ha koll på!

Ett annat tips på matchen är att spela Tottenham först till sju hörnor till fina oddset: 2.10.
Tottenham är ett av Premier Leagues gladaste hörnlag och idag tror jag att man kommer göra allt för att ta tre poäng, alltså mycket skott samt inlägg.

Med tanke på att matchbilden förmodligen blir sådan - Så är över 1.5 mål för Spurs inte heller fel att lägga en liten peng på. Oddset där är även 2.10.

Själv väljer jag raka tvåan på Tottenham!

Troliga startelvor:

West Ham: Jaaskelainen; O'Brien, Reid, Collins, Pogatetz; Noble, Diamé, J Cole, Taylor; Nolan, Carroll.

Tottenham: Lloris; Walker, Dawson, Caulker, Assou-Ekotto; Lennon, Parker, Dembélé, Bale; Holtby; Adebayor.


Lycka till!
Spela på West Ham - Tottenham Hotspurs hos Betsson
Juliusjohan - 25 Februari 2013 - 17:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-02-25 20:33

Håller med. Bra rek.West Ham:
Jaaskelainen, Reid, Nolan, Jarvis, Carroll, O'Brien, Collins, Demel, Diame, J Cole, O'Neil

Tottenham:
Lloris, Walker, Dawson, Caulker, Vertonghen, Parker, Dembele, Lennon, Bale, Holtby, Adebayor.

anisimov - 2013-02-25 18:01

bra rek, blir stor vinst. Rygg på den

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: