Speltips Scunthorpe-Stevenage

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-26 20:45
Land: England
Liga: League One
Odds: 2,30
Speltips: 1
Spela på Speltips Scunthorpe-Stevenage
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Möte på den nedre halvan av League One. Hemmalaget vilar på nedflyttningsstrecket med tre poäng tillgodo och tar sig an Stevenage, fem placeringar ovanför men med åtta poäng mer på kontot.

Insatsen i helgen var en besvikelse för Scunthorpe när man förlorade mot nästjumbon Hartlepool. Det var dock ett pånyttfött Pool man mötte som har gått mycket starkt den senaste tiden. Förra helgens förlust mot Yeovil är ursäktad av samma anledning. Annars hade Scunthorpe en bra period bakom sig med endast en förlust av åtta sedan årsskiftet och tre raka vinster hemma på Glanford Park.

I lördagens förlust saknades kaptenen och försvarsgeneralen Reid men han ska enligt förhandsrapporterna vara tillgänglig för spel igen. Vänsterbacken Kennedy är dock ännu skadad. På plussidan kan även nämnas att nyligen inlånade anfallslöftet Alabi från Stoke gjorde mål i sitt första inhopp i just matchen mot Hartlepool och ser ut att bli en nyttig vitamininjektion framåt.

Stevenage har rasat i tabellen med nio förluster på de senaste elva matcherna. Kapacitet att prestera finns men formen är usel och efter att ha tappat kontakt helt med playoff-platserna verkar man ha svårt med motivationen. Förlusten mot ett begränsat Shrewsbury senast var i sin ordning och när man inte har formått att rubba cuptrötta Brentford och Oldham verkar ingen bättring vara på gång i brådrasket.

Mittfältarna Tansey och Morais har saknats de två senaste matcherna på grund av skador och är osäkra igen. Lånet av rutinerade Gavin Mahon kan falla väl ut men ser en smula desperat ut då 36-åringen inte har mäktat med fler än tre starter den här säsongen i Notts County. I övrigt inga nya orosmoln i truppen men managern Gary Smith väntas ändå göra nya förändringar i startelvan i sina försök att vända den nedåtgående spiralen.

Att backa ett bottenlag har sina sidor men Scunthorpe har visat gryende form och möter gäster som har tappat styrfart helt. Sköter hemmalaget sina kort rätt ska tre nya pinnar kunna bärgas i kvällens match och i det ljuset är 2,30 på ettan hos William Hill ett fullt spelbart odds.

EDITERAD 2013-02-26 10.39:06
Spela på Scunthorpe-Stevenage hos William Hill
Spela nu
BSvensson - 26 Februari 2013 - 10:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: