Speltips

Speltips Bologna-Fiorentina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-26 20:00 Spela här

Speltips Bologna-Fiorentina
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.20 Speltips: 2
2013-02-26 20:00 Bologna-Fiorentina 2 2.20 prftn

Jag har hittat ett intressant bet i matchen som blev uppskjuten tidigare i veckan pga snökaos. Den raka 2an till 2.20 känns helt klart spelvärd. Fiorentina har överlag en bättre trupp än Bologna och bör enligt mig vinna ganska lätt. Fiorentinas självförtroende bör vara högt i och med överkörningen av Inter (4-1) förra veckan. Bologna ligger i på 17e plats och 5 poäng över nedflyttning, de spelar för sin existens i Serie A. Fiorentina har även de en hel del att spela för. I och med att Milano derbyt slutade i ett kryss skulle seger här innebära att man tar sig förbi både Milan och Inter i tabellen och endast ligga 2 poäng efter Lazio som innehar den sista CL-platsen.

Fiorentina har inte vunnit på bortaplan på hela 2012. Men till sitt försvar har man möt Juventus, Udinese och Catania som alla är svårknäckta nötter. Bologna är ett habilt hemma lag vilket gör att jag inte kommer gå in superhårt på detta bet.

Båda lagen kommer utvilade till matchen, det var nio dagar sen senast de två lagen spelade en match. I Bologna ser det ut att Garics, Sörensen och Natali missar matchen. I Fiorentina Roncaglia, Rossi, Fernandez Camporese som alla är relativt tunga avbräck.

Fiorentina har dock fortfarande ett slagkraftigt lag trots avbräcken. Savic, Aquilani, Jovetic, Ljajic och Valero bör alla komma till spel. Därav kommer det ha en betydlig klasskillnad jämfört med Bologna. Motivation slår klass brukar man säga. Båda lagen kommer ha motivation därför får klassen avgör vilket kommer leda till att Viola återvänder till Florens med 3 poäng.

Den raka 2an ger som sagt 2.20 och jag kommer spela den till 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

prftn - 26 Februari, 2013, 15:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-02-26 20:15:42

Lite sent men bra skriven rek.