Speltips

Speltips Sedan FC - Auxerre

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-26 19:30 Spela här

Speltips Sedan FC - Auxerre
Land: Frankrike Liga: Ligue 2
Odds: 3.00 Speltips: 2
2013-02-26 19:30 Sedan FC - Auxerre 2 3.00 Juliusjohan

Igår satt alltså mitt älskade Tottenham i 90:e minuten efter ett drömmål av Gareth Bale - därmed satt även alla mina tre tips och jag har nu 9/9 om man ryggat alla spelen de tre senaste dagarna!

Idag tycker jag det är svårspelat, vågar inte spela på El Clasicó då jag anser att det kan sluta hur som helst, Real Madrid står dock i 4.70 på Betsson !
Men jag siktar in mig på franska Ligue 2.

Där sistaplacerade Sedan FC tar emot Auxerre som har spelat upp sig på senare tid och ligger just nu på en stabil åttondeplacering.
Satt och letade länge och kom fram till att denna matchen bara MÅSTE gå in. Finns inga tvivel alltså.

Sedan har släppt in 15 mål på de senaste tio matcherna och har mäktat med att göra åtta stycken. Man har endast tagit sju poäng på de senaste tio matcherna. Med lite snabb huvudräkning får man alltså fram att man tappat 23 poäng på tio matcher.
Man har dessutom bara lyckats vinna EN enda gång på de senaste nio matcherna vilket är alldeles för dåligt. Där ska även tilläggas att man bara lyckats ta hem tre pinnar på hemmaplan en enda gång på hela säsongen. Av förklarliga skäl ligger man alltså sist i tabellen på endast 17 inspelade poäng. Idag blir det inga fler.

Auxerre då, laget inledde risigt i ligan men har spelat upp sig på senare tid. Man har tagit 20 av de senaste 30 poängen och har gjort hela 23 mål på tio matcher. Man har dock släppt in hela 16 stycken, men med den offensiven så gör inte det så mycket.
Man ligger åtta i tabellen och tar vid seger idag ett språng upp på sjundeplatsen och närmar sig helt plötsligt kval uppåt!
Man har fyra raka segrar i ligan och tre av dem har kommit på bortaplan, formen är alltså lysande!

Jag kommer spela raka tvåan till hela 3.00 gånger pengarna, helt ofattbart!
Men kan även tänka mig att spela att Auxerre gör över 1.5 mål som finns till fina 2.62 på bet365 .

Helt ofattbart att laget ligger såhär högt! Har dock ingen koll på kvällens trupper, men detta borde gå vägen om man ser till statistiken!

Lycka till gubbs, nu håller vi i denna formen!

Juliusjohan - 26 Februari, 2013, 16:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!