Speltips

Speltips ATP Delray Beach

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-02-26 21:00 Spela här

Speltips ATP Delray Beach
Land: Internationell Liga: ATP Delray Beach
Odds: 1.9 Speltips: Flera
2013-02-26 21:00 ATP Delray Beach Flera 1.9 ATLaggeah

Spelar Denis Istomin -3 till 1.85 mot Benjamin Becker. De möttes senaste i Memphis och då satt denna. Istomin är mkt bättre. Medel insats. Istomin har spelat bra och Becker är egentligen en challengerspelare. Ett par dagars vila för Istomin gör nog att hans säkra servspel kommer göra att han tar hem matchen i två raka set. Dock lite varning på att Istomin kan vara ojämn, men med vilan i ryggen anser jag att servarna kommer sitta där dom ska.

Spelar också Över 22.5 GEM lågt i Gulbis - Blake. Båda killarna är bra servare och Tror det blir en tresetare där Gulbis vinner. Dessa spelare har spelat flera matcher på sistonde där det har blivit tre set. Gulbis har varit riktigt bra i år, men igår hade han stora problem mot Denys Molchanov. I deras tre inbördes möten har de gått över 2.5 Set.

Feliciano Lopez - Björn Phau MEDEL Lopez -4 GEM. Challengerspelaren Phau har gått riktigt dåligt i år. 1.75 Lopez var i Final i Memphis. Phau har förlorat med 2-0 sina 4 senaste matcher så han kommer inte hit med något självförtroende direkt. Lopez imponerade och kom till final i Memphis.

Sista spelet blir vår älskade Marinko Matosevic att vinna över Go Soeda till 1.90. Dessa möttes i Memphis och då vann Matosevic 2-0. MEDEL. Marinko är en spelare som har imponerat mycket i år. Han kom till semifinal i Memphis där han gav upp efter första set med något som verkar ha varit skoskav. Säkert därför oddset på honom är så högt.

Twitter @BetPara Matosevic och Lopez är väl dom som känns bäst, just för att dom har bringat mig mycket vinster tidigare :)

EDITERAD 2013-02-26 18.14:35

ATLaggeah - 26 Februari, 2013, 18:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!