Speltips Gulbis - Querrey

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-02-28 02:00
Land: USA
Liga: ATP Delray Beach
Odds: 1,75
Tips: Över 22,5
Citatmaskinen Ernests Gulbis är igång igen och jag är fullkomligt övertygad att han kommer prestera mot Sam Querrey i Delray Beach.

Gulbis har inte gjort en dålig match på över en månad och de få gånger han verkligen är i problem är det p.g.a underskattning. Han har satt upp ett mål att bli nå topp20 i år och har lagt ner sina dåliga ovanor såsom alkohol, droger och prostituerade. Istället satsar han helhjärtat på tennisen.

Nyligen blev han upprörd när det kom till hans kännedom att flera av topp100-spelarna inte kan spela tennis, och visst har han en poäng där. Gulbis är bättre än säkert halva fältet på topp100-listan och hans mål att avancera på rankingen är inget annat än väldigt rimlig.

Då måste han emellertid slå spelare som Sam Querrey. Det tror jag förvisso att han gör men det kommer bli tufft. Efter en tid av problem visade amerikanen upp sig från den bästa sidan mot Russell och sa efteråt att han känner sig väldigt motiverad för att ta sig förbi även nästa runda. Sam har ju dessutom publiken i ryggen.

Om man ser till matchbilden tror jag att det blir få break. Detta är en för viktig match för Gulbis för att han ska kunna slappna av så som han gjorde mot Blake. I den matchen såg man redan på uppvärmningen vem som skulle vinna.

Båda spelarna har ju förstaservar som håller yttersta världsklass och så länge Gulbis får in runt 60% förstaservar kommer han vara väldigt svårbreakad.

De har mötts tre gånger tidigare där Querrey vunnit de två senaste i raka set. Nu är det dock motsatta förutsättningar. 2011 levde Gulbis osunt och var psykiskt instabil. I dagsläget ligger frågetecknet på Sam.

Tror att Gulbis tar det här efter tre set.
Spela på Gulbis - Querrey hos Bwin
Spela nu
Poldan - 27 Februari 2013 - 15:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: