Flyers - Caps.

Caps spela igår och jag tror det sitter i. Flyers har härligt lag och med en Voracek i storform och en viss Hartnell tillbaka så kommer det smälla bakom Braden Holtby. Caps har börjat komma igång men tror inte dom räcker till helt enkelt..dessutom har dom betydligt sämre def. Dessutom får inte Flyers tappa för mycket matcher nu på slutet för då riskerar dom missa slutspel.

ML Flyers 1.68

Toronto - Montreal

Två väldigt stabila lag defensivt där målvakterna har bra form. Montreal brukar sällan vara målkåta (varken bakåt eller framåt) på bortaplan. Toronto kan blanda och ge , men det är främst mot lag med offensiv inställning där det blir mycket mål.
Så jag lägger under 5.5 mål på denna match.

Under 5.0 mål 2.10 (void vid 5 exakt)

Ducks - Nashville

Viktor Fasth mot Pekka Rinne. Båda målvakterna har varit bra , inte mindre Viktor. Lagen har en stabil defensiv och lite mindre stark offensiv. Här går jag på magkänslan och kör på under 5.0 mål.

Under 5.0 mål 1.86.

Kings - Wings

Båda lagen måste ha vinst. Slutspel närmar sig och båda ligger till lite sisådär.
Detroti har bra form med 2 raka vinster men faktum är att Kings har bättre form med 4 raka vinster. Quick missar matchen vilket är till en nackdel. Tycker dock att Kings har blivit för stora favoriter. ML Wings är värt att spela på då det ligger på 2.35.
Skippar spel i denna match men skulle jag välja nått hade det varit över 5.5.

Eftersom jag helst kör singlar eller dubblar så kommer det se ut såhär.

Singel: ML Flyers.
Dubbel:Under 5.0 i Toronto - Montreal och Ducks - Nashville.

This is the stats tab
This is the post tip