Speltips

Speltips Rögle - Skellefteå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-02-28 19:00 Spela här

Speltips Rögle - Skellefteå
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2,05 Speltips: SAIK -1,5
2013-02-28 19:00 Rögle - Skellefteå SAIK -1,5 2,05 discoermee

Skellefteå AIK går som tåget i Elitserien. Seriesegern är i princip säkrad men seger ikväll innebär att segern är i hamn.

Rögle som redan är klart för kvalserien har ingenting att spela för förutom att få med sig en positiv känsla in i kvalserien, och visst man kan spela avslappnat osv men faktum är att när Rögle möter Skellefteå så brukar det sluta med allt annat än Rögle vinst.
Lagen har mötts fyra gånger tidigare i år och det har varit samma visa varje gång. Skellefteå har vunnit samtliga matcher med en målskillnad på 21-3. Bud Holloway trivs väldigt bra mot slagpåsen Rögle, han har gjort 12 poäng på 4 matcher mot Ängelholmslaget.

Det känns som att segertåget på väg mot Skellefteå kommer att damma förbi Ängelholms tågstation ganska så bekvämt och dessutom i tid, till skillnad från fantastiska dåliga SJ.

Rögle saknar Richard Lintner och Tobias Törnqvist. Fransson är tillbaka men det är Gerber som vaktar kassen ikväll igen. Han gjorde det bra senast mot MoDo men ikväll kommer det bli väldigt väldigt svettigt.

SAIK saknar fortfarande Erik Forssell. Dessutom har man frågetecken för backen Martin Sevc. Oskar Möller klev av senast mot FBK men han ska vara tillbaks ikväll även backen Fredrik Lindgren med idag (han var borta senast).

Som sagt Skellefteå gör nog processen kort med stackars Rögle som nu riktar sina blickar mot kvalserien. 21-3 i målskillnad på de senastefyra matcherna säger det mesta, det kommer att bli ännu en avrassling i Lindab Arena något som publiken nu kanske van sig vid med tanke på tabelläget.

SAIK -1,5 spelas till 2,05 hos bet365 med medelinsats.

discoermee - 28 Februari, 2013, 14:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!