Speltips

Speltips Derby-Crystal Palace

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-01 20:45 Spela här

Speltips Derby-Crystal Palace
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.72 Speltips: BLGM
2013-03-01 20:45 Derby-Crystal Palace BLGM 1.72 RalleArvid

Fin form på mig nu med 4 satta spel i rad, samtliga till fina odds dessutom och samtliga givetvis inprickade i mitt England. Så därför, varför inte fortsätta på ett vinnande koncept och återigen hitta ett spel i England med helt godkänt odds?

Derby har ganska fin historia mot Crystal Palace med 6 raka matcher utan förlust innan man fick stryk tidigare under säsongen på bortaplan mot ett Crystal Palace som då såg ut nästan som ett topplag i Premier League. I samtliga av dessa 6 matcher lyckades man dessutom göra mål och ofta både i senaste matcherna överhuvudtaget och i inbördes möten tenderar det att bli pengar tillbaka om man spelar blgm när dessa gäng är i farten.

Derby har visserligen inte vunnit på 5 matcher men av dessa är 3 kryss och bara en match har man misslyckats att göra mål i på sina 6 senaste. Crystal Palace är ett målglatt gäng och 3 mål i snitt per match i sina matcher, på det ligger man fjärde plats sett till målrika matcher jämfört med Derby som ligger på femte plats med ett snitt på 2.9.

Crystal Palace är i stort behov av trepoängare för att återigen klättra upp till de två platser som ger dem direktuppflyttning, dessutom är man revanschsugna efter förlusten i senaste matchen och här tror jag man kommer göra det man gör bäst, nämligen trycka gasen i botten och köra på utav bara h*lvete. Det kommer givetvis öppna upp lägen för ett Derby i andra änden som visserligen är stärkta av hemmaplan men som har halkat lite för långt efter positiva kvalplatser för att hoppet om uppflyttning ska vara möjlig, det för förmodligen med sig i andra siden av det dåliga självförtroendespektrat att man kan spela avslappnat.

Båda lagen att göra mål finns till godkända 1.72 på bet365 och jag ser inte varför vi inte skulle testa en liten fredagsslant på detta?

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 28 Februari, 2013, 17:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!