Speltips

Speltips Real Madrid - Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-02 16:00 Spela här

Speltips Real Madrid - Barcelona
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.30 Speltips: 2
2013-03-02 16:00 Real Madrid - Barcelona 2 2.30 mr_england

bet365 livestreamar matchen.

Bekräftade Elvor:

REAL MADRID
Diego Lopez - Ramos, Varane, Pepe, Coentrao - Essien, Modric - Callejon, Kaka, Morata - Benzema

BARCELONA
Valdes - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Busquets, Thiago, Iniesta - Pedro, Villa, MessiJag pratade med en spanjor som är mycket insatt i fotboll i måndags och blev förvånad då han sa att tisdagens El Clásico i Copa del Rey sågs som en större match i Spanien än lördagens liga-El Clásico. Enligt honom är lördagens El Clásico naturligtvis inte helt betydelselöst då det finns mycket prestige mellan lagen. Det är dock ett av de minst prestigefyllda mötena på länge då Barcelona i praktiken redan vunnit ligan. Inför den här omgången ligger Barcelona 12 poäng före Atletico Madrid och hela 16 poäng före Real Madrid i La Liga-tabellen.

Vid en första anblick och med de senaste resultaten i åtanke är det lätt att bli förvånad då man ser att Barcelona är favorit att vinna den här matchen. Det trots dålig form, tisdagens 1-3 förlust på hemmaplan mot Real och bortaplan i den här matchen. Jag förstår dock hur oddssättarna tänker och delar helt den åsikten. Barcelona bör ha en bra vinstchans i den här matchen.

Framförallt två saker talar för att Barcelona vinner den här matchen. Den första är att Real Madrid möter Manchester United på Old Trafford i Champions League redan på tisdag medan Barcelona inte spelar sin CL-retur förrän 12 mars. Reals match mot United är superviktig och Reals enda chans att vinna en riktigt stor titel den här säsongen om vi räknar bort spanska cupen. Då Real redan förlorat ligan gör det tisdagens match till mycket viktigare än lördagens El Clásico. Visst finns det en del prestige i att vinna över Barcelona. Särskilt på hemmaplan. Den prestigen är dock inte viktigare än att behålla chansen att vinna Champions League. Särskilt inte med Mourinho som tränare som vi vet älskar Champions League. Är det någon som kan stå upp mot fans mm och prioritera bort ett El Clásico på hemmaplan så är det Mourinho.

Det spekuleras vilt i vilket lag Mourinho kommer ta ut och åsikterna går isär. Kommer han vila sina bästa spelare inför tisdagens Champions League-match? Vill Ronaldo offra sig i den här matchen då han kan avgöra i en viktigare match på sin gamla hemmaplan på tisdag? Jag tror dock inte det spelar så stor roll. Även om han väljer det bästa laget på papperet tror jag deras tankar kommer vara på tisdagens Champions League-match. Real har redan förlorat ligan och då de besegrade Barcelona så sent som i tisdags är det ingen katastrof om man förlorar den här matchen. Spelarna kommer självklart säga de rätta sakerna i media. Det är dock en helt annan sak att ge sitt yttersta på planen om det inte riktigt behövs eller om man har fokus på en annan match.

Det andra som talar för att Barcelona vinner den här matchen är att de måste vara riktigt revanschsugna. Efter förlusterna mot Milan och Real talas det redan om att Barcelona-eran är över och att de inte längre är världens bästa lag. Jag tror inte de har gått från att vara världens bästa lag till medelmåttor på några veckor och det vill man nog gärna bevisa. Jag tror därför att den här matchen är viktigare för Barcelona och att de kommer vara hungrigare än Real.

Vad gäller startelvor är det väldigt svårt att spekulera i hur Real gör. Jag avstår därför från det. Barcelona kommer dock ställa upp med bästa tänkbara lag. Xavi och Abidal saknas men det tycker jag inte gör så mycket då Xavi inte varit som bäst på slutet. Barcelona har goda ersättare.

Reals fokus på Champions League och Barcelonas revanschlust gör att jag tror på en bortaseger i den här matchen.

Spel: Barcelona vinner mot Real Madrid – odds 2.30 bet365

mr_england - 01 Mars, 2013, 18:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-02 15:26:23

REAL MADRID

Diego Lopez - Ramos, Varane, Pepe, Coentrao - Essien, Modric - Callejon, Kaka, Morata - Benzema


BARCELONA

Valdes - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Busquets, Thiago, Iniesta - Pedro, Villa, Messi

Moneyline - 2013-03-02 09:59:22

Tänk på att Real Madrid ligger bakom lillebror i tabellen! CL-platsen är väl säkrad iom att Spanien har 3 direktplatser. Återstår ju dock att se vilket lag Mourinho ställer på banan. I spanska cupen möter dem ju lillebror och skulle dem förlora där OCH komma bakom dem i ligan kommer det inte bli nådigt på gatorna i Madrid.

Bästa tipset är väl att invänta startelvorna! Det borde vara Dagens Bästa tips!

Muscha - 2013-03-01 23:14:48

Jag är också inne på den tanken men xavi är navet i varva hur du än vrider och vänder på det. Jag utgår från att real går hårt i första för att ta ledningen och sen bevaka den i andra och samma tvivla dom viktigaste spelarna i real och jag tro bara kommer vinna denna match men 1a i halvtid och 2a i slutresultat tro jag mycket starkt på.

malisa - 2013-03-01 23:13:33

Väldigt bra resonemang från din sida och inte omöjligt att Barca vinner imorgon men 2,30 känns inte spelvärt trots att jag är inbiten Barcelona fan sen många år tillbaka . Snarare tvärtom ,för dom som inte har nägra känslor för nåt av lagen så måste 3.00 !!! gånger pengarna på Unibet va årets odds i mina ögon , helt sjukt bra .

Mokey - 2013-03-01 23:04:48

Du är helt ute och cyklar, R.Madrid förlorar inte på hemmaplan mot Barca, trots att matchen är "betydelselös".