Speltips Deportivo-Rayo Vallecano

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-02 18:00
Land: Spanien
Liga: Primera Divisià³n
Odds: 1,80
Tips: Över 2,5
bet365 livestreamar matchen.

Insatsen senast, när man var minuter från att ta poäng mot Real Madrid, var ett steg i rätt riktning för Deportivo La Coruà±a och nye tränaren Fernando Vazquez i sin andra match. Sex förluster i följd är annars en betungande svit som måste brytas snarast om man ska ta sig ur bottenträsket från sin jumboplats i tabellen. Problemet under säsongen har varit ett alltför generöst försvar medan anfallsspelet, med målfarliga duon Riki och Pizzi på 17 mål tillsammans, måste sägas vara fullt godkänd.

Med 3,40 mål i snitt per match ligger Deportivo tvåa i över/under-tabellen efter omöjliga Barcelona. De sex senaste matcherna har också genererat tre eller fler mål per match och även om det satt hårt inne mot Real Madrid öppnar säkert spelet upp sig igen när man ska jaga vinst mot Rayo Vallecano.

Backarna Aythami och Evaldo dras ännu med skador liksom Laure och reserven Kaká. Inga avbräck dock på de offensiva positionerna.

Mittenlaget Rayo Vallecano är även det ett lag som spelar med offensiven i högsätet med mycket mål som följd. Fjolårssäsongens snitt på 3,38 når man troligen inte men målen trillar in pålitligt med 3,08 nu per match - i endast två av de nio senaste matcherna har man misslyckats med att leverera tre mål eller fler. Här finns alla möjligheter att bättra på sviten.

På skadelistan befinner sig alltjämt mittbacken Labaka liksom ytterbackarna Rodri och Nacho Martinez.

Två allt annat än försiktiga lag drabbar samman på Riazor och även om det aldrig är garantier för mål borde vi kunna utgå ifrån att det blir en öppen match och chanser lär inte saknas. Över 2,5 mål är fullt tänkbart och liras hos Nordicbet till 1,80.
Spela på Deportivo-Rayo Vallecano hos Nordicbet
Spela nu
BSvensson - 2 Mars 2013 - 04:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: