Speltips

Speltips RW Erfurt–Saarbrücken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-02 14:00 Spela här

Speltips RW Erfurt–Saarbrücken
Land: Tyskland Liga: 3.Liga
Odds: 4,00 Speltips: 2
2013-03-02 14:00 RW Erfurt–Saarbrücken 2 4,00 Kallberg

Ett intressant bottenmöte i 3.Liga mellan Rot-Weiss Erfurt och 1.FC Saarbrücken som på förhand känns vidöppet och där jag ser ett klart spelvärde i det höga oddset på tvåan.

Saarbrücken – som i nuläget ligger på 16:e plats med 27 poäng – har efter en svag inledning på vårsäsongen spelat klart förbättrat mot starkt motstånd i de två senaste matcherna. För tio dagar sedan gjorde man trots förlusten en riktigt bra match mot Bielefeld och i lördags fick man 0–0 med mersmak
mot serietvåan Karlsruhe efter bland annat två stolpträffar.

Erfurt ligger i just nu på 17:e plats, två poäng bakom Saarbrücken men med tre matcher mindre spelade. Laget är kapabelt i ljusa stunder men precis som i höstas är man fortsatt ojämnt av sig och starka insatser som den mot Osnabrück varvas med mediokra som mot t ex Heidenheim. Erfurt är dessutom ett av de
lagen som har drabbats hårdast av den bistra vintern i Tyskland. Man har haft bekymmer med både träningsförhållandena och inställda matcher och att ha varit spelledigt i tre veckor är nog laget dessutom lite missgynnat av här.

Inga nya skador stör i något av lagen. Erfurt saknar endast långtidsskadade backen Bertram medan Saarbrücken kommer till spel utan ordinarie mittfältaren Kruse och anfallsreserven Hayer men inte heller det är någon nyhet.

Saarbrücken visar uppåtgående form och nu väntar ett mer beskedligt motstånd än i de senaste matcherna. Laget har förvisso inte rosat marknaden i bortaspelet på slutet men mot ett ojämnt Erfurt har man klar skrällchans och 4,00 på tvåan hos bet365 är i mina ögon alldeles för högt.

Kallberg - 02 Mars, 2013, 04:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!