Speltips Empoli-Varese

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-02 15:00
Land: Italien
Liga: Serie B
Odds: 2,06
Speltips: 1
Spela på Speltips Empoli-Varese
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Empoli har gått mycket starkt en längre tid med endast en förlust på de 14 senaste matcherna och laget gav ett förnyat formbesked i veckan då man övertygade besegrade Brescia på bortaplan med klara 3-0. Man ligger för tillfället femma i tabellen med 43 poäng, tre bakom dagens motståndare, ligafyran Varese, och med fem poäng ner till Juve Stabia under kvalstrecket.

Till detta toppmöte saknar laget avstängda försvarsduon Tonelli och Hysaj men mittbacken Pratali är tillbaka och Accardi är en fullgod ersättare på vänsterbacken så deras frånvaro bör inte vara något större problem. Offensive stjärnskottet Saponara fick en smäll senast men han kan spela här.

Överraskningslaget Varese har också god form även om det sena avgörandet mot Cesena i tisdags inte var helt välförtjänt. Den vinsten blev dock onödigt dyrköpt då vasse anfallaren Ebagua drog på sig ett rött kort
i slutminuten. Nigerianen har gjort 12 mål hittills och då även brassen Neto Pereira saknas här kommer Varese till spel med en kraftigt försvagad offensiv. Även i det bakre ledet har man ett kännbart avbräck då viktige mittbacken Rea också är avstängd.

Med tanke att man saknar flera tongivande namn lär nog Varese agera ganska försiktigt här men med bland andra Saponara, Tavano och Maccarone har Empoli troligen ändå tillräckligt med offensiv kvalité för att utnyttja gästernas brister och gå segrande ur detta möte. Jag testar ettan till goda 2,06 hos Betsafe.
Spela på Empoli-Varese hos Betsafe
Spela nu
Kallberg - 2 Mars 2013 - 04:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: