Speltips: Tottenham-Arsenal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-03 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1,67
Tips: Över 2,5
Det har egentligen aldrig varit riktigt samma sprudlande fotboll den här säsongen som delar av den förra då Modric och van der Vaart härjade som mest intensivt och den senaste tiden har Tottenham tappat kraft ytterligare. Motståndarlagen sätter dubbelgubbe på Bale som drar sig inåt och tempot sjunker i ett överbelastat centralt mittfält. Skillnaden mot ifjol när samma sak kom att prägla matcherna är att walesaren nu peakar i form. När drivet har saknats i lagets spel har Bale klivit fram och med lika delar mod som beslutsamhet avgjort matcher på löpande band, vilket förklarar den smickrande resultatraden i februari.

Nu vankas det derby i norra London. Spurs tar hemma emot klubben som flyttade in till kvarteren från sydöstra London och utmanade de liljevita om det lokala herraväldet, det vill säga Woolwich Wanderers a k a Arsenal. Detta är ett rivalmöte som betyder oerhört mycket - förluster har man gruvligt fått finna sig i men att lämna planen mållösa inför sina supportrar har på senare år varit otänkbart. Oavsett ställning eller tidpunkt i matchen har det inte gått att räkna ut något av lagen och endast vid två ynka tillfällen av arton sedan säsongen 2006-07 har det blivit färre än tre mål i de här derbymötena. 77 mål under samma period ger 4,28 mål i snitt, vilket ger en tydlig fingervisning om karaktären på denna kamp.

Gästerna har den här säsongen hittills varit ett av de mer målskygga i bortaspelet men tillfällena man har gått av planen utan mål framåt är ändå lätträknade. Det är samtidigt inte direkt så att försvaret generellt sett har övertygat. Den målrika traditionen lär sannolikt väga tyngst på White Hart Lane.

Kaboul, Sandro och Huddlestone saknas fortsatt hos hemmalaget medan Gunners ännu har Sagna indisponibel. Ett klart plus i Spurs är att Defoe är redo för comeback efter skada.

Det är svårt att se försvaren dominera denna kamp och även om oddsen är därefter känns ett överspel fullkomligt logiskt. Över 3,5 mål behöver inte alls vara fel för den djärve men jag stannar på Över 2,5 till 1,67 hos William Hill.
  Tottenham-Arsenal
Spela på Speltips Tottenham-Arsenal
BSvensson - 2 Mars 2013 - 19:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-03-03 16:14

Ryggas !

Här är 11:orna

Tottenham: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Lennon, Sigurdsson, Bale, Adebayor.

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Walcott, Giroud.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming