VfR Aalen gjorde en klart godkänd höstsäsong som nykomling och laget låg på en meriterande femteplats inför vinteruppehållet. Efter nyår har det däremot inte gått lika bra sett till resultaten och efter endast tre poäng på fyra matcher i februari har laget halkat ner till tiondeplatsen med sju poäng ner till kvalstrecket. Aalen har dock gjort flera bra matcher på slutet och formen är inte alls så dålig som resultatraden antyder. Laget var riktigt bra med i matcherna både mot ligatvåan Braunschweig och mot ligaettan Hertha Berlin
och senast mot Aue så dominerade man stort och skapade massvis med chanser men hade verkligen inte marginalerna på sin sida.

St Pauli har också fått tung start på vårsäsongen och spelmässigt har serietolvan påvisat stora brister
i flera matcher. Man vann förvisso rättvist senast mot ett blekt FSV Frankfurt men det var mer tack vare kämpaglöd och anfallaren Ginczeks lyckosamma dag än till följd av något markant förbättrat spel.
I matcherna innan dess har laget sett väldigt uddlöst ut och bortaspelet har dessutom varit svagt
hela säsongen.

Inga nya skador stör i hemmalaget där ordinarie duon Dausch och Hübner är indisponibla sedan några matcher tillbaka. St Pauli har nya avbräck i ytterbacken Schachten och offensive mittfältaren Buchtmann.
På skadelistan finns även yttern Bartels.

Med tanke på det utsatta tabelläget och den bedrövliga insatsen i senaste bortamatchen mot Sandhausen
så lär St Pauli sin vana trogen nog agera försiktigt i bortaspelet. Aalen har dock hög kapacitet i grunden
och med samma spel som i de senaste matcherna så lär man ha god vinstchans mot ett begränsat St Pauli. 2,45 hos William Hill är några tiondelar högre än väntat och till det oddset känns ettan som ett givet spel.


EDITERAD 2013-03-03 01.01:57

EDITERAD 2013-03-03 04.37:19

This is the stats tab
This is the post tip