Speltips Granada-Mallorca

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-03 12:00
Land: Spanien
Liga: Primera Divisià³n
Odds: 2,05
Tips: 1
Uppryckningen under nye tränaren Lucas Alcaraz kom av sig - debutvinsten över Real Madrid och den klara segern över Deportivo har följts av två förluster mot Barcelona och Celta Vigo borta. I den sistnämnda var man dock nära poäng och spelet har trots allt varit klart godkänt.

Hemma viker man i regel inte ner sig och förlusterna sedan november har kommit mot topplagen. Nu väntar ett klart mer överkomligt motstånd och vid vinst kan man lyfta sig från 16:e plats i tabellen till betydligt skönare 14:e.

Yttern Dani Benitez finns på skadelistan sedan tidigare och högerbacken Nyom är otillgänglig på grund av avstängning. I stort sett ordinarie lag spelar.

Nästjumbon Mallorca har sju poäng upp till närmaste lag ovanför nedflyttningsstrecket och formen är riktigt usel med en inspelad poäng på de sju senaste matcherna efter årsskiftet. Mot Getafe senast spelade man med mer lite desperation men vek ner sig och tappade svagt en ledning till klar förlust. Veckan innan förlorade man mot Valencia trots spel med en man mer i en timme. Den omnämnda poängen kom med en kvittering på övertid hemma mot Osasuna i Gregorio Manzanos första match den här gången - det här är hans tredje sejour i ölaget - som tränare för laget. Inte mycket till tränareffekt här hittills, alltså.

Mallorca är av tradition ett utpräglat hemmalag och brukar ha svårt att överraska på resorna till fastlandet.

Till den här matchen saknas ordinarie mittbacken Geromel, vilket bör vara kännbart. Den rutinerade yttern Arizmendi är på skadelistan sedan tidigare liksom Joà£o Victor.

Det här är ett bottenmöte där hemmalaget har visat tecken på gryende form, till skillnad från sina bortasvaga gäster. Hemmavinsten är förstås inte på något vis säker men Granada kan spela mer avslappnat och har en avsevärt enklare uppgift än man på senare tid är vant vid. Ettan är spelbar till godkända 2,05 hos William Hill.
Spela på Granada-Mallorca hos William Hill
Spela nu
BSvensson - 3 Mars 2013 - 03:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: