Speltips

Speltips Lens–Nantes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-04 20:30 Spela här

Speltips Lens–Nantes
Land: Frankrike Liga: Ligue 2
Odds: 3,00 Speltips: X
2013-03-04 20:30 Lens–Nantes X 3,00 Kallberg

bet365 livestreamar matchen.

Kvällens möte i Ligue 2 där tiondeplacerade Lens tar emot serietvåan Nantes ser på förhand ut att bli en jämn och tillknäppt match mellan två offensivt försvagade lag.

Lens har varit ojämnt sett till resultaten den senaste tiden men hemma på Bollaert är man fortsatt svårslaget och där har man inte förlorat sedan i september. Laget är varit inblandad i några målrika matcher på slutet men till kvällens match tvingas man klara sig utan två viktiga pjäser. Tongivande anfallaren Touzghar – som har gjort åtta mål i ligan – blev skadad i cupvinsten mot Epinal i torsdags och han saknas här liksom ordinarie mittfältaren Coeff.

Nantes fick spela med en man mer på plan i drygt 75 minuter mot Le Havre senast och den vinsten bör
man inte dra några större slutsatser av. Laget har inte övertygat fullt ut i matcherna innan dess och man
är nog en bit ifrån toppformen för tillfället. Till den här svåra bortamatchen har man dessutom drabbats av ett mycket tungt avbräck då vasse anfallaren Dordevic (15 mål på 24 matcher) är skadad. Defensiven är dock ligans bästa med endast 17 insläppta mål på 26 matcher och man har hållit nollan i sex av de sju senaste bortamatcherna.

Nantes är det bättre laget i grunden men skadan på anfallsstjärnan Dordevic är ett stort minus och laget är nog inte missnöjt med en poäng i denna svåra bortamatch. Lens släpper sällan ifrån samtliga poäng på hemmaplan men samtidigt har man också kännbara avbräck och lär få svårt mot gästerna stabila defensiv. Jag tror på ett jämnt möte och testar krysset till 3,00 hos bet365 .

Kallberg - 04 Mars, 2013, 01:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-03-04 11:14:41

spelar lens@2.70 på pinnen imorse. håller med om det du skriver. tror dock hemmalaget vinner knappt.